Idős- és betegápolás külföldön - angol nyelven

Csökkentett ár! Idős- és betegápolás külföldön - angol nyelven Nagyobb

MK-0952/A

Készleten

761 darab

1 059 Ft‎

-20%

1 324 Ft‎

Adatlap

Kiadói kódMK-0952/A
KiadóMűszaki Könyvkiadó
SorozatVigyél magaddal!
Nyelvangol
Oldal92
Megjelenés2016
FedélPuhatábla
ISBN9789631666038
Színek2+2
Áfa %5%

Címkék:

További információk

A Vigyél magaddal! sorozathoz tartozó Idős- és betegápolás külföldön füzet célja, hogy segítsen a brit szigetországba érkező, angolul nem tudó, vagy alapszinten beszélő, esetleg újrakezdő betegápolóknak.
A kommunikációt elősegítő nyelvtani összefoglaló a teljesség igénye nélkül készült. Lényegre törően csak arra fókuszál, amire valóban szüksége lesz az olvasónak ahhoz, hogy betegápolóként elboldoguljon. Nemcsak a munkavállalás világába adunk be tekintést, olyan alapvető kérdésekben próbáltunk segítséget nyújtani, mint egy jelentkezési lap kitöltése vagy egy elképzelt állásinterjún elhangzó mondatok összefoglalása. A munkakeresés mellett olyan hétköznapi szituációkkal is foglalkozunk, amelyek az idősek gondozása során folyamatosan előfordulnak. Segítségképpen nemcsak angolul, de latinul is meg adtuk a leggyakoribb betegségek neveit, illetve az egészségügyben használatos eszközök és orvosi rövidítések listájával is segítjük az ismeretszerzést.
Mindvégig törekedtünk arra, hogy a legfontosabb élethelyzeteket bemutassuk. Természetesen a kiadvány nem terjed ki az összes lehetséges szituációra, ám biztos segítséget nyújt a kezdetekhez.

Kapcsolódó termékek