A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Idős- és betegápolás külföldön - angol nyelven

Csökkentett ár! Idős- és betegápolás külföldön - angol nyelven Nagyobb

MK-0952/A

Készleten

259 darab

1 512 Ft‎

-20%

1 890 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód MK-0952/A
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Nagy Orsolya
Sorozat Vigyél magaddal!
Nyelv angol
Oldal 92
Megjelenés 2016
Fedél Puhatábla
ISBN 9789631666038
Színek 2+2
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A Vigyél magaddal! sorozathoz tartozó Idős- és betegápolás külföldön füzet célja, hogy segítsen a brit szigetországba érkező, angolul nem tudó, vagy alapszinten beszélő, esetleg újrakezdő betegápolóknak.
A kommunikációt elősegítő nyelvtani összefoglaló a teljesség igénye nélkül készült. Lényegre törően csak arra fókuszál, amire valóban szüksége lesz az olvasónak ahhoz, hogy betegápolóként elboldoguljon. Nemcsak a munkavállalás világába adunk be tekintést, olyan alapvető kérdésekben próbáltunk segítséget nyújtani, mint egy jelentkezési lap kitöltése vagy egy elképzelt állásinterjún elhangzó mondatok összefoglalása. A munkakeresés mellett olyan hétköznapi szituációkkal is foglalkozunk, amelyek az idősek gondozása során folyamatosan előfordulnak. Segítségképpen nemcsak angolul, de latinul is meg adtuk a leggyakoribb betegségek neveit, illetve az egészségügyben használatos eszközök és orvosi rövidítések listájával is segítjük az ismeretszerzést.
Mindvégig törekedtünk arra, hogy a legfontosabb élethelyzeteket bemutassuk. Természetesen a kiadvány nem terjed ki az összes lehetséges szituációra, ám biztos segítséget nyújt a kezdetekhez.

A kiadvány fő témakörei: Introduction/Bevezető; Illustrative examples/Példamondatok; Everyday situations/Mindennapi szituációk; Medical abbreviations/Orvosi szaknyelvi rövidítések; Grammar/Nyelvtan; Good to know/Jó tudni; Illnesses/Betegségek; The body/A test; Medical aids/Segédeszközök; Glossary/Szószedet; Bibliography/Irodalomjegyzék

Kapcsolódó termékek