My English EleMEntary book + test book

Csökkentett ár! My English EleMEntary book + test book Nagyobb

MK-0920

Készleten

352 darab

1 669 Ft‎

-20%

2 086 Ft‎

Adatlap

Kiadói kódMK-0920
KiadóMűszaki Könyvkiadó
Szerző(k)Liv Marton
Nyelvangol
Oldal112
Megjelenés2013
FedélPuhatábla
ISBN9789631647051
Színek4+4
Áfa %5%

Címkék:

További információk

A My English EleMEntary friss szemléletű, kommunikatív angol nyelvkönyv a teljesen kezdőtől az alapfokú nyelvtudásig (az európai referenciakeretben meghatározott A2/B1-es szint), amely középiskolásoknak, valamint (lélekben) fiatal felnőttek számára készült nyelviskolákban, intenzív nyelvtanfolyamokon való használatra.

Célja, hogy eljuttassa a tanulókat a használható nyelvtudás megszerzéséhez, és képessé tegye őket az angol nyelv megfelelő használatára adott szituációkban a hétköznapi élet különböző területein (személyes kapcsolatok, közélet, utazás, a munka világa, ünnepek stb.). A témakörök és a szókincs megfelelnek a tartalmi és fejlesztési követelménybeli előírásoknak, így bármelyik nyelvvizsgát választjuk is, alkalmas a felkészülésre a feldolgozásra javasolt kb. 120 óra alatt.

De miért válasszuk épp ezt a nyelvkönyvet a bőséges kínálatból? Mert a szerző - miután sok éves nyelvtanári gyakorlata során kipróbált számos angolkönyvet - összegezni kívánta gyakorlati tapasztalatait egy olyan angolkönyvben, amelyben minden megtalálható, ami a korszerű nyelvoktatáshoz szükséges. Így a My English EleMEntary sikeresen egyesíti más, külföldi kiadású nyelvkönyvek minden erényét, de kifejezetten a magyarok igényeit tartja szem előtt! Ezért a kétnyelvű közvetítő készségek fejlesztése mellett fontos célkitűzése, hogy képessé tegye a nyelvtanulókat arra, hogy saját életükről, tipikus élethelyzeteikről tudjanak angolul kommunikálni (amelyhez más nyelvkönyveknél több segítséget ad). Továbbá felhívja a figyelmet és több gyakorlási időt szentel a magyarok számára problémás nyelvtani jelenségeknek.

A logikus, világos felépítésű nyelvkönyv könnyen használható mind a tanuló, mind a nyelvtanár számára. Nincs szükség kiegészítő anyagokra, fénymásolásra, hosszas készülésre - egyszerűen követni kell a könyv lépéseit, amelyek adják magukat, ezzel biztonságérzetet adva a felhasználónak. A munkafüzetek, a hanganyag, az interaktív tananyag sokrétű tevékenységre ad lehetőséget, fejlesztve mind a négy alapkészséget.

A nyelvkönyv nagy előnye, hogy szórakoztatva tanít: A szerző korábbi tankönyveihez hasonlóan ebben is megtaláljuk a humor számos formáját. A vicc ezúttal is, mint autentikus rövid szöveg, olvasott és hallott szövegértési feladatként szolgálja a nyelvtanítást.

A tanári kézikönyv, a hanganyag, az interaktív tananyag letölthető a http://www.myenglish.hu címen.

Kapcsolódó termékek