A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Szűrés (11500 termék)

Kategóriák

Kiadó

Szerző(k)

Nyelv

Címkék

Ismerje meg a Könyvbaglyot

Kiskereskedelmi webáruházunk működtetője a Műszaki Könyvkiadó, amely 1955-ös alapítása óta hazánk egyik legnagyobb könyvkiadója. Az elmúlt évtizedekben cégünk profilját folyamatosan bővítette, megtartva a nagy múltú, széles körben ismert és elismert szakkönyvkiadást. Így az iskola-előkészítéstől az érettségig minden korosztálynak, illetve az iskolarendszerű és a tanfolyami szakmai képzések számára egyaránt készítünk kiadványokat. Az oktatásban, nevelésben meghatározó szerepünk mellett az ismeretterjesztő valamint a gyermek- és ifjúsági irodalom terén is bővült kínálatunk.

A könyvkiadás számunkra hivatás. Azonban az értékteremtésen túl az értékterjesztést is küldetésünknek tekintjük. Gyűjtőszenvedélyünknek hála nem álltunk meg más könyvkiadók kiadványainak kínálatba emelésével. Komoly szereplői vagyunk a hazai film- és zeneforgalmazásnak. Habár a fizikai formátumban történő terjesztés hosszú évek óta hanyatlik, igyekszünk versenyképes áron nagy kínálatot biztosítani vevőinknek. Szoros együttműködést alakítottunk ki környékünk meghatározó zenei színterével, az esztergomi Sportalsó klubbal.

Rajongói és gyűjtői vagyunk a társasjátékoknak. Szeretnénk elérhető áron minél több emberhez eljuttatni e számunkra oly kedves termékeket. Erőnkhöz, képességeinkhez mérten segíteni hazánkban a társasjátékok ügyét, a társasjáték kultúra terjesztését. Szívügyünk az oktatásban, nevelésben felhasználható játékok megismertetése a pedagógus kollégákkal. A beszédfejlődést segítő SZÓ-KÉP-TÁR sorozat megjelentetésével kiadónként is tettünk lépéseket ezért.

Azon túl, hogy tevékenységünkből fakadóan próbálunk lendíteni a hazai oktatás helyzetén, fontosnak tartjuk a környezeti és társadalmi felelősség kérdését. Kollégáinkat arra ösztönözzük, hogy munkájuk során legyenek tekintettel környezetünk sérülékenységére. Telephelyeink energia felhasználását rendszeresen felülvizsgáljuk, csökkentjük, akár megújuló energia segítségével. Kiadóként csak a szükséges mennyiséget gyártatjuk kiadványainkból, hogy mérsékeljük tevékenységünk környezetre gyakorolt hatásait. A hazai könyvkiadási kultúrától e merőben eltérő eljárásunk következtében vásárlóink viszonylag kevés bolt polcán találkozhatnak termékeinkkel. Kereskedelmi tevékenységünk során a különböző műanyag térkitöltő anyagok vásárlása és felhasználása helyett a nálunk keletkező illetve hozzánk érkező anyagokat hasznosítjuk újra. A hulladékot szelektíven gyűjtjük és szállíttatjuk el.

Szeretnénk elérni, hogy látogatóink tudatosabban vásároljanak, és azokat a termékeket válasszák kosarukba, amelyekre valóban szükségük van. Webáruházunkban kerüljük az agresszív vásárlásra ösztönző technológiákat, a megtévesztő reklámokat és nem tartunk Black Friday napokat. Hisszük, hogy etikus üzleti gyakorlattal elérhetjük, hogy vásárlóink visszatérjenek online boltunkba és ajánlják azt másoknak is. Igyekszünk elérhető árakat szabni, azonban ezeket mindig a kereskedelmi partnereink által biztosított aktuális árrések szabják meg.

Reméljük, hogy vásárlóink és kereskedelmi partnereink támogathatónak és tiszteletben tarthatónak találják kereskedelmi gyakorlatunkat.

Köszönjük, hogy időt szakított cégünk megismerésére és jó böngészést kívánunk!