DVD Kincskereső kisködmön

Csökkentett ár! DVD Kincskereső kisködmön Nagyobb

Készleten

1 darab

733 Ft‎

-5%

772 Ft‎

Adatlap

KiadóMTVA
Szerző(k)n/a
Nyelvmagyar
ISBN-
Áfa %27%

Címkék:

További információk

Történet:
1. rész: A körtemuzsika
Ferkó egy árustól körtemuzsikát kap ajándéka, ez a legféltettebb kincse. Beteg húgának az az utolsó kívánsága, hogy adja neki a körtemuzsikát...
2. rész: A kincskereső
Húga után Ferkó is megkapja a torokgyíkot. Miután felépül, édesanyja megtanítja írni a jégvirágos ablakon. Küsmöndi bácsi meglátogatja Ferkóékat és elmeséli, hogy a régi bányában kincseket keres.
3. rész: A csodakalap
Ferkónak az édesapja elkészíti a kincskereső kisködmönt, amiről ő azt hiszi, hogy abban lakik a tündér. Pajtásai csúfolják, ezért Ferkó még felelni sem tud az iskolában. Keresztapja egy csodakalapot ad neki, s vele együtt a barátságot.
4. rész: Megy a ködmön világgá
Ferkó édesapja meghalt a háborúban, édesanyja nehéz körülmények között él. Bordács gazda elviszi magával, hogy telkesgazdát neveljen belőle. Ferkó azonban hazaszökik, mert nem jól bánnak vele. Végül édesanyja egy könyvkereskedőhöz inasnak adja. Azonban ő inkább olvas, minthogy az eladással foglalkozna, ezért a könyvkereskedő kidobja.
5. rész: A kis bicebóca
A kis Bice-Bóca jelentkezik az iskolába, hogy tanulni szeretne. A gyerekek kiközösítik maguk közül, mivel új fiú. De mikor rájönnek, hogy mennyit nélkülözik és milyen nehéz körülmények között él, mindenki hoz az ebédjéből egy falat ennivalót.
6. rész: Az égbelátó
A tanító úr kijelenti, azé lesz az égbelátó, aki a karácsonyi számtanfeladatot a legjobban megoldja. Ferkó annyira szeretné az égbelátót, hogy azért még csalni

Specifikációk:
Stúdió:
MTV
Játékidő:
150 perc
Gyártási év:
1968
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
Képformátum:
4:3

Alkotók:
Rendező:
Katkics Ilona
Szereplők:
Szergej Jelisztratov, Horváth Teri, Dávid Kiss Ferenc, Horváth Jenő

Kapcsolódó termékek