A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

DVD Felnevelni a cerkófmajmot

Csökkentett ár! DVD Felnevelni a cerkófmajmot Nagyobb

Készleten

1 darab

655 Ft‎

-5%

690 Ft‎

Adatlap

Kiadó Discovery
Szerző(k) -
Nyelv magyar
ISBN -
Áfa % 27%

Címkék:

További információk

Állatgondozók szemén keresztül ölelhetjük magunkhoz a világ legaranyosabb egzotikus állatait. Ez a sorozat a vadállatok életének első évét mutatja be a nézőknek. Az egyes részekben a Vadon Királyságának egy-egy fajtáját mutatjuk be, végigkövetve kölyökkorukat és az élet csodáinak megtapasztalását.
Az állatok nagy részét élet-halál helyzetből mentették meg. Egyidejűleg azon emberi családokat is megismerjük, akik e vad "kölyök" felnevelésének szentelték életüket. A "Felnevelni az..." az emberi "szülők" és a Föld legaranyosabb vadcsecsemői között kialakuló mély ragaszkodás és különleges kapcsolatok dicsőítése.
A sorozatban szereplő állatok azért szorulnak emberi gondozásra, mert saját maguk nem lennének képesek túlélni a vadon kihívásait, illetve egy veszélyeztetett fajok számára létrehozott speciális nevelési programban vesznek részt.
A néző ezeket az állatokat büszke gondozóik szemén keresztül láthatja, akik egy olyan életre készítik fel őket, mely emberi gondozók nélkül hamar véget ért volna.
Felnevelni a... Cerkófmajmot.
A Dél-Afrikai Köztársaság Limpopo tartományában található a C. A. R. E., a Center of Animal Rehabilitation And Education (Állat Rehabilitációs és Nevelési Központ), a világ egyetlen olyan menedékhelye, melyet a Chacma páviánok gondozásának és rehabilitációjának szenteltek. Négy apró, árván maradt, Rita Niljo állatvédő aktivista által megmentett csecsemővel - Stew-val, Suzieval, Marynával és Moritz-cal - ismerkedünk meg. Rita már több, mint 350 páviánnak ad otthont. Ezeket egy elhivatott, fiatal önkéntesnőkből álló csapat gondozza, akik pótanyaként viselik gondját a kicsiknek. A kölykök növekedésével szoros kapcsolat és életre szóló szövetség alakul ki az új páviáncsoporton belül. A politika, a dühös farmerek, a járványok és a folyamatos szárazság már puszta létüket is veszélyeztet, illetve hátráltatja az idősebb csoport szabadon engedését. Vajon ha majd szabadok lesznek, csak úgy eltűnnek a rengetegben?

Specifikációk:
Gyártó stúdió:
Animal Planet
Forgalmazó:
Animal Planet
Hang:
Magyar - Stereo
Képformátum:
4:3
Hossz:
46 perc

Kapcsolódó termékek