A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Fizika tankönyv 8. osztályosoknak

Csökkentett ár! Fizika tankönyv 8. osztályosoknak Nagyobb

MK-4293-3

Készleten

194 darab

1 112 Ft‎

-20%

1 390 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód MK-4293-3
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Gulyás János - Honyek Gyula - Markovits Tibor - Szalóki Dezső - Tomcsányi Péter - Varga Antal
Nyelv magyar
Oldal 156
Megjelenés 2015
Fedél Puhatábla
ISBN 9789631642933
Színek 4+4
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

Egyszerű jelenségeken, de lehetőleg minél több példán keresztül mutatjuk meg, hogy a természet jelenségei kísérletileg vizsgálhatók, megérthetők és az így szerzett ismeretek a mindennapi életben hasznosíthatók. Tudatosítani szeretnénk, hogy a fizikai ismeretek a technikai fejlődésen, a használati tárgyakon, a környezet kialakításán keresztül döntő hatással vannak az ember életmódjára, életminőségére. A természettudományos tankönyvcsalád többi tagjához hasonlóan a fizika-tankönyvekben is törekszünk arra, hogy tanulóink értékeljék a természet szépségeit, emellett bemutatjuk, hogy a fizikai jelenségek megismerése mennyiben teszi lehetővé a természetes környezet megismerését, s a szerzett tudás birtokában lehetőség van a környezet megóvására is. Az ismeretek átadásához nagy segítséget jelentenek a gondolkodásra és problémamegoldásra serkentő, ellenőrző feladatok és kérdések, a gazdag ábra- és képanyag, valamint a törzs- és a kiegészítő tananyag világos szétválasztása.
A tanárok munkáját a tankönyvvé nyilvánított témazáró feladatsorokkal és a honlapunkról letölthető tanmenetekkel is segítjük.



Engedélyszám: KHF/4150-19/2008


A kiadvány fő témakörei: Elektromos alapjelenségek, egyenáram; Az elektromos munka és teljesítmény; Elektromosindukció; Fénytan

Kapcsolódó termékek