Kisvállalkozások finanszírozása

Csökkentett ár! Kisvállalkozások finanszírozása Nagyobb

PR-007/13

Készleten

10 darab

3 040 Ft‎

-20%

3 800 Ft‎

Adatlap

Kiadói kódPR-007/13
KiadóPerfekt Kiadó Zrt.
Szerző(k)Csákné Filep Judit - Csapó Krisztián - Béza Dániel - Csubák Tibor Krisztián - Farkas Szilveszter - Szerb László
Nyelvmagyar
Oldal376
Megjelenés2013
FedélKeménytáblás
ISBN9789633946220
Színek1+1
Áfa %5%

Címkék:

További információk

Minden bizonnyal kevés ember van a Földön, akinek a vállalkozás alapításának gondolata még nem fordult meg a fejében. Sokan megteszik, még többen nem. Sokaknak sikerül, de sajnos, sokaknak nem. A miértekre is sokféle válasz adható, elég csak a pénzre (tőkére), az ötletre (innováció), a környezeti tényezőkre (vállalkozóbarát környezet) utalni. A felsorolást folytathatnánk, abból azonban egyvalami, a tudás biztosan nem maradhat ki. A Kisvállalkozások finanszírozása címmel megjelent könyvet most az olvasó - legyen az a felsőoktatás hallgatója, kezdő, vagy már befutott vállalkozó, a váltás gondolatával kacérkodó közszolga - ehhez a bizonyos tudáshoz, annak megszerzéséhez, elmélyítéséhez járul hozzá. A könyv, amelyet az olvasók kezébe adunk, nem a tudomány elefántcsont-tornyában megalkotott elvont modellekben testet öltött gondolatkísérlet, hanem mindennapjaink velünk élő probléma- és tudáshalmaza.
A vállalkozást indítók felmerülő stratégiai és operatív kérdéseire természetesen garantáltan jó válasz aligha adható, de hogy felmerüljenek és, hogy válaszolni akarjunk és merjünk, az nem megy a finanszírozás alapvető lehetőségeinek és módozatainak ismerete nélkül, de - tegyük hozzá - azok nélkül az „apróbb fogások” nélkül sem, amelyek a mindennapi gyakorlat során kristályosodtak ki, váltak megfontolandó példákká.
Ezt az akaratot és a szükséges bátorságot megalapozó tudást nyújtja ez a könyv. És hogy mennyire a mának szól, elég, ha csak néhány címszavat emelünk ki: devizahitel, Széchenyi-Kártya program, kamattámogatásos hitelek, EU-pályázatok.

Kapcsolódó termékek