Kommunikáció - magyar nyelv és irodalom a szakiskolák 9. évfolyama számára

Csökkentett ár! Kommunikáció - magyar nyelv és irodalom a szakiskolák 9. évfolyama számára Nagyobb

KT-1101

Készleten

5 darab

1 516 Ft‎

-20%

1 895 Ft‎

Adatlap

Kiadói kódKT-1101
KiadóMűszaki Könyvkiadó
Szerző(k)Bakóné Papp Tünde - Heizer Györgyné - Balogh Edit
Nyelvmagyar
Oldal168
Megjelenés2014
FedélPuhatábla
ISBN9789639933873
Színek4+4
Áfa %5%

Címkék:

További információk

A tankönyv leckéinek középpontjában a magabiztos írás, a helyesírás, az olvasás és a kommunikáció áll.

A kiadvány segítségével a tanulók új ismereteket szerezhetnek a kommunikáció, a nyelvtan, a szövegértés és a szövegalkotás, illetve a művészet, az irodalom és a média területén.Az eredményes kommunikáció technikáinak elsajátítása a társadalmi sikeresség egyik kulcsa. A tankönyv használata során a tanulók számára világossá válik az, hogy a nyelvtan és a nyelvészet a grammatikai szabályok alkalmazásánál sokkal szélesebb körben is értelmezhető, valamint az is, hogy a szövegértés és a szövegalkotás minden megnyilatkozás alapja.

A diákok életében egyre nagyobb szerepet tölt be a digitális és vizuális kultúra, teljes természetességgel használják a digitális eszközöket, ezért szükség van a média pozitív és negatív jelenségeinek értelmezésére is.A tankönyv egyes leckéinek felépítése hasonló. Egy rövid ismeretterjesztő rész után a téma jobb megértését szolgáló kérdések, szépirodalmi szövegrészek, érdekességek következnek. A továbbhaladáshoz szükséges elsajátítandó tartalmak kulcsfogalmak formájában jelennek meg.

A tankönyv a sikeresebb együttgondolkodás reményében nem a hagyományos felépítést követi. A választott szakmára való felkészüléshez, a későbbi karrierépítéshez is segítséget nyújtanak feladatai.A NAT 2012-nek megfelelő tankönyv.

Kapcsolódó termékek