A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Deutsch Freu(n)de Arbeits- und Sprachbuch 6

Csökkentett ár! Deutsch Freu(n)de Arbeits- und Sprachbuch 6 Nagyobb

KT-1314/M

Készleten

123 darab

5 112 Ft‎

-20%

6 390 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód KT-1314/M
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Frey Mária
Nyelv német
Oldal 124
Megjelenés 2016
Fedél Puhatábla
ISBN 9786155482342
Színek 4+4
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A munkafüzet a KT-1314 raktári számú Deutsch Freu(n)de Lerchbuch 6. című tankönyvhöz készült. A tankönyvi szöveg feldolgozásához változatos, érdekes feladatokat kínál, amelyek fejlesztik a tanulók szókincsét, kommunikációs készségét. A feladatok a fokozatosság elvét követik és a szövegből kiindulva lexikai, stilisztikai és kommunikációs kitekintésre ösztönöznek, biztosítva a differenciálás lehetőségét a tanár számára. Alkalmazása jelentősen megkönnyíti a tanári munkát, csökkentve a tanórára történő felkészülésre fordított időt.

A munkafüzet két részből áll: a tankönyvhöz kapcsolódó munkafüzetből és a tankönyvtől függetlenül használható nyelvtani munkafüzetből. A munkafüzet a tankönyv tematikáját követi, a tankönyvben szereplő szimbólumrendszerrel dolgozik, és követi a tankönyv vonatkozó utalásait. A nyelvtani munkafüzetben az egyes nyelvtani témakörök feldolgozása során indukciós szövegből kiindulva néhány rávezető feladat segítségével a tanulók maguk fogalmazzák meg az elsajátítandó nyelvtani szabályt. A gyakorló feladatok nehézségi fok szerint egymásra épülve követik egymást. A mellékletben páros- és csoportmunkára alkalmas kivágható játékok teszik a nyelvtan tanulását a tanulók számára érdekesebbé. Megrendelhető a hivatalos tankönyvjegyzéken is.

A kiadvány fő témakörei: Menschen miteinander; Das soll Schule sein?; Sagen auf der Spur; Rundum gesund; Freie Zeit - meine Zeit; Hier wird allen gedient; Ist gelogen immer gelogen?; Sprachbuch; Quellennachweis; Anhang

Kapcsolódó termékek