A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Deutsch in der Gastronomie

Csökkentett ár! Deutsch in der Gastronomie Nagyobb

KP-2157

Készleten

1 darab

3 272 Ft‎

-20%

4 090 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód KP-2157
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Fischerné Jilek Zsuzsanna - Becze Ákosné
Nyelv német
Oldal 448
Megjelenés 2010
Fedél Puhatábla
ISBN 9789633369067
Színek 1+1
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A szerzők célja, hogy a nyelvi fordulatokban gazdag eredeti szövegek felhasználásával a vendéglátó szakmában tanuló diákok a már meglévő némettudásukat elmélyítsék. A könyv segítséget nyújt ahhoz, hogy bővítsék szókincsüket, a feladatok megoldásával pedig gyakorolják a szakmai német nyelv helyes használatát.

A kiadvány fő témakörei: Gastronomie; Im Restaurant; In der Küche; Zutaten und Getränke; Vor- und Zubereitung der Speisen; Die Ungarische Küche; Die Regionale Küche Deutschlands; Internationale Küche; Gesunde Ernährung; Umweltschutz; Hotels und Andere Unterkunftsmöglichkeiten; Personal im Hotel und seine Aufgaben; Organisation von Kulturellen Veranstaltungen; Hygiene im Hotel

Kapcsolódó termékek