KP-2157
Készleten
1 darab darab
Korlátozott készlet!
Elérhetőség dátuma:
Deutsch in der Gastronomie
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Kiadói kód | KP-2157 |
Kiadó | Műszaki Könyvkiadó |
Szerző(k) | Fischerné Jilek Zsuzsanna - Becze Ákosné |
Nyelv | német |
Oldal | 448 |
Megjelenés | 2010 |
Fedél | Puhatábla |
ISBN | 9789633369067 |
Színek | 1+1 |
Áfa % | 5% |
A szerzők célja, hogy a nyelvi fordulatokban gazdag eredeti szövegek felhasználásával a vendéglátó szakmában tanuló diákok a már meglévő némettudásukat elmélyítsék. A könyv segítséget nyújt ahhoz, hogy bővítsék szókincsüket, a feladatok megoldásával pedig gyakorolják a szakmai német nyelv helyes használatát.
A kiadvány fő témakörei: Gastronomie; Im Restaurant; In der Küche; Zutaten und Getränke; Vor- und Zubereitung der Speisen; Die Ungarische Küche; Die Regionale Küche Deutschlands; Internationale Küche; Gesunde Ernährung; Umweltschutz; Hotels und Andere Unterkunftsmöglichkeiten; Personal im Hotel und seine Aufgaben; Organisation von Kulturellen Veranstaltungen; Hygiene im Hotel
3 996 Ft -20% 4 995 Ft
792 Ft -20% 990 Ft
2 784 Ft -20% 3 480 Ft
1 352 Ft -20% 1 690 Ft
1 344 Ft -20% 1 680 Ft
1 352 Ft -20% 1 690 Ft
1 996 Ft -20% 2 495 Ft
3 912 Ft -20% 4 890 Ft
1 996 Ft -20% 2 495 Ft
2 000 Ft -20% 2 500 Ft
2 396 Ft -20% 2 995 Ft
1 320 Ft -20% 1 650 Ft
7 200 Ft -20% 9 000 Ft
2 384 Ft -20% 2 980 Ft