A Mars Terraformálása

Készleten

56 darab

8 071 Ft‎

-5%

8 496 Ft‎

Adatlap

KiadóFryxgames
Nyelvmagyar
Áfa %27%

Címkék:

További információk

Képes lennél egyedül irányítani egy bolygóközi vállalatot? Szerinted élhetővé tudnád tenni a Vörös bolygó felszínét? Ha nem ijedsz meg a kihívásoktól, képes leszel munkáddal hozzájárulni a Mars lakhatóvá tételéhez - természetesen nem csak a profit, hanem az emberiség érdekében!

Mik a legalapvetőbb dolgok az élet fennmaradásához? Víz, oxigén, és természetesen megfelelő hőmérséklet. Biztosítsd ezekből Te a legtöbbet, és tedd lakhatóvá a Marsot! Túl nagy a feladat, azt sem tudod, hogy kezdj hozzá? Néhány szóban elmondjuk!

- Lesznek a kezedben kártyák, amikkel különböző nyersanyagokra és előnyökre tehetsz szert. Ráadásul vannak olyan kártyák, amiknek az akcióját többször is felhasználhatod - néhány jól megválasztott lap a játék végéig nagy segítségedre lesz!

- Költsd el a már megszerzett MegaKreditjeid (M€)! Ez nem hangzik túl jól, igaz? De hidd el, hosszú távon kifizetődő lesz, ha a rendelkezésedre álló M€-eket hőerőművek építésébe, óceáni területek kialakításába, vagy egy új város alapításába fekteted!

- Ültess növényeket! Ezzel két legyet ütsz egy csapásra, mert nem csak a Mars felszínét teszed kellemesebbé, de az oxigénszintet is növelni tudod. Ráadásul a nagy metropoliszok lakói mindig örülnek a zöld felületeknek, így ha városok mellé telepíted a növényeid, még plusz pontokat is kaphatsz!

A magabiztos játékosok díjakat is alapíthatnak, és ha teljesítik a feltételeket a játék végén, elnyerhetik az értük járó plusz pontokat. Csak rajtad múlik, milyen erőforrások termelését fejleszted, mire költöd a rendelkezésedre álló nyersanyagot, és milyen mérföldköveket sikerül majd elérned. A lehetőségeid száma végtelen! De vajon az előrelátásod és stratégiai érzéked is megvan hozzá, hogy a lehető legjobb döntéseket hozd meg?

Ha felkeltette az érdeklődésed a játék, a javított szabályfüzetet letöltheted innen:
http://reflexshop.hu/custom/reflexshop/image/data/product/fryxgames/A-Mars-Terraformalasa-jatekszabaly-Reflexshop.pdf

Az első kiadáshoz képest történt javításokat pedig innen töltheted le:
https://reflexshop.hu/custom/reflexshop/image/data/product/fryxgames/A_Mars_Terraformalasa_javitasok.pd
f

Kapcsolódó termékek