DVD Alien 4 - Feltámad a halál (extra változat)

Csökkentett ár! DVD Alien 4 - Feltámad a halál (extra változat) Nagyobb

Készleten

2 darab

733 Ft‎

-5%

772 Ft‎

Adatlap

Kiadó20th Century Fox
Szerző(k)-
SorozatAliens
Nyelvmagyar
ISBN-
Áfa %27%

Címkék:

További információk

Történet:
Ellen Ripley, az előző Alien-filmek hősnője halott. Amikor rájött, hogy az utolsó idegen embriója az ő testében vár arra a pillanatra, amikor rászabadulhat a világra, úgy döntött: öngyilkos lesz, hogy a lénynek se legyen esélye az életben maradásra.  200 év és nyolc rémes genetikai kísérlet eredményeképpen Ripley hadnagy  újra életre kel. Megszállott tudósok "áldozatos" munkája kellett ahhoz,  hogy klónozzák őt, és benne az idegen királynőt - azzal a nem titkolt céllal,  hogy kitenyésszék a "tökéletes fegyvert".  A királynő szaporodik, és savas vérű, kegyetlen utódai ellepik a támaszpontot.  Hamarosan elszabadul a pokol. A már nem teljesen emberi, de még nem idegen Ripleyre,  és az állomásra érkező csempészekre, köztük a különös Callra vár, hogy  harcba szálljanak az elpusztíthatatlan faj egyedeivel... Ezen a kiadványon a moziban bemutatott 104 perces változat mellett megtalálható  a rendező által a DVD-kiadás számára elkészített újra vágott, kibővített 111  perces változat is!
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy csak a film eredeti változata tekinthető  meg magyar szinkronnal, az új, bővített változat csak eredeti hanggal és magyar  felirattal található meg a lemezen!

Specifikációk:
Stúdió:
20th Century Fox
Játékidő:
111 perc
Gyártási év:
1997
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- lengyel - Surround (DD)
- cseh - Surround (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, cseh, héber, lengyel, portugál, török
Képformátum:
2.35:1 (16:9)

Alkotók:
Rendező:
Jean-Pierre Jeunet
Szereplők:
Sigourney Weaver, Winona Ryder, Ron Perlman, Dominique Pinon, Michael Wincott, Dan Hedaya, Brad Dourif

Extrák:
- Bevezető - A rendező bevezetője az új, bővített változathoz
- Audiókommentár - Új audiokommentárJean-Pierre Juenet and Herv? Schneid, Alec Gillis, Tom Woodruff, Jr., Pitof, Sylvain Desperetz, Ron Pearlman, Dominigue Pinon és Leland Orser közreműködésével az eredeti mozis változathoz.
- Alternatív változat - A film moziban vetített változata (kb. 104 perc) és az új, rendezői változat (kb. 111 perc) is megtalálható a lemezen!

Kapcsolódó termékek