DVD Aliens - A bolygó neve: Halál

Csökkentett ár! DVD Aliens - A bolygó neve: Halál Nagyobb

Készleten

2 darab

733 Ft‎

-5%

772 Ft‎

Adatlap

Kiadó20th Century Fox
Szerző(k)-
SorozatAliens
Nyelvmagyar
ISBN-
Áfa %27%

Címkék:

További információk

Történet:
A tökéletes organizmus mintapéldáját, a távoli világból érkezett Idegent már jól ismerjük - túl jól. A földöntúli gyilkológép rendkívüli fizikai adottságainál csupán hihetetlen szívóssága és állhatatossága teszi még veszélyesebbé. Mindennek Ellen Ripley a megmondhatója - az egyetlen személy a Nostromo űrhajó hét tagú legénységéből, aki túlélte az utolsó küldetést... Miután - a lénnyel együtt - felrobbantotta a Nostromót, évtizedeken át hibernálva, tehetetlenül sodródott kozmikus mentőcsónakjában, csak azért, hogy menekülése és ébredése után újra visszatérjen az idegenek feltételezett lakhelyére, az L.V. 426-os kódszámot viselő bolygóra, ahol időközben mit sem sejtő földi telepesek is megvetették a lábukat. Ripley csatlakozik az elit-kommandóhoz, hogy eddigi tapasztalatait kamatoztatva mentse, ami még menthető. A kolóniára érve azonban hamar rádöbbennek, hogy a vártnál is nagyobb a baj és a túlerő. És az egyetlen ember, akit még megmenthetnek nem más, mint egy rettegő, elárvult és elvadult kislány, aki már túl sok szörnyűséget látott... Ezen a kiadványon James Cameron bővített, 148 perces rendezői változata mellett végre az eredetileg moziban vetített, DVD-n eddig még meg nem jelent 132 perces változat is megtalálható!
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy csak a film eredeti változata tekinthető meg magyar szinkronnal, az új, rendezői változat csak eredeti hanggal és magyar   felirattal található meg a lemezen!

Specifikációk:
Stúdió:
20th Century Fox
Játékidő:
148 perc
Gyártási év:
1986
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- lengyel - Surround (DD)
- cseh - Surround (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, cseh, héber, lengyel, portugál, török
Képformátum:
1.85:1 (16:9)

Alkotók:
Rendező:
James Cameron
Szereplők:
Sigourney Weaver, Michael Biehn, Carrie Henn, Lance Henriksen, Paul Reiser, Bill Paxton, Jenette Goldstein

Extrák:
- Alternatív változat - A film eredeti mozis változata (132 perc) és a bővített, rendezői változat (148 perc) is megtalálható a lemezen! (kb. 148 p.)
- Bevezető - James Cameron bevezetője a rendezői változathoz (kb. 1 p.)
- Audiókommentár - Új audiókommentár James Cameron, Michael Biehn, Jenette Goldstein, Carrie Henn, Terry Henn, Lance Henriksen, Gale Anne Hurd, Pat McClung, Bill Paxton, Dennis Skotak, Robert Skotak és Stan Winston közreműködésével a rendezői változathoz.

Kapcsolódó termékek