Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig

Készleten Csökkentett ár! Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig Nagyobb

MK-5813

Készleten

3903 darab

6 088 Ft‎

-20%

7 610 Ft‎

Adatlap

Kiadói kódMK-5813
KiadóMűszaki Könyvkiadó
Szerző(k)Pető Gyula
Nyelvmagyar
Oldal988
Megjelenés2018
FedélKeménytáblás
ISBN9789631665215
Színek4+4
Áfa %5%

Címkék:

További információk

Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg a leendő séfeknek az ételkészítés világát.

Kapcsolódó termékek