Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban

Csökkentett ár! Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban Nagyobb

KP-2331

Készleten

85 darab

2 792 Ft‎

-20%

3 490 Ft‎

Adatlap

Kiadói kódKP-2331
KiadóMűszaki Könyvkiadó
Szerző(k)Horváth Péter
Nyelvmagyar
Oldal208
Megjelenés2014
FedélPuhatábla
ISBN9789633370810
Színek2+2
Áfa %5%

Címkék:

További információk

Horváth Péter könyve a legújabb élelmiszer-biztonsági és higiéniás követelmények, jogszabályi előírások messzemenő figyelembevételével készült. A tapasztalt szerző és tanár részletesen tárgyalja a HACCP minőségbiztosítási rendszer működtetésének elveit és gyakorlatát, lépésről lépésre mutatja be, mit kell tenni, hogy a termékek az elvárt minőségben kerüljenek forgalomba, illetve hogy milyen személyi higiéniás és technológiai követelményeknek kell megfelelni a különböző vendéglátó egységek működtetése során. A könyv naprakész táplálkozási ajánlásai a legkorszerűbb élelmezési előírásokat, európai sztenderdeket követik. A tankönyv mindenben megfelel a szakterület moduláris képzési és vizsgakövetelményeinek.

A tankönyv 2013-tól hivatalos tankönyvi engedéllyel rendelkezik.

Kapcsolódó termékek