Vendéglátó technológia

Csökkentett ár! Vendéglátó technológia Nagyobb

KP-2133

Készleten

231 darab

4 792 Ft‎

-20%

5 990 Ft‎

Adatlap

Kiadói kódKP-2133
KiadóMűszaki Könyvkiadó
Szerző(k)Dr. Dunszt Károly - Török István János - Onódi Ferenc - Oriskó Ferenc
Nyelvmagyar
Oldal548
Megjelenés2015
FedélPuhatábla
ISBN9789633369357
Színek1+1
Áfa %5%

Címkék:

További információk

A tankönyv három nagy fejezete az ételkészítési, a cukrászati és a pincérismereteket tartalmazza.A gyakorlatias szemléletmód elsajátításán túl az alapvető fogalmak rendszerezésére, az egyéni tapasztalatok felhasználására ösztönzi az olvasókat. Az ételkészítési ismeretekben a nyersanyagok, a fozelékek, a köretek, a saláták, a mártások, a levesek, a meleg előételek, a tésztaételek, a különböző húsételek és a hidegkonyhai ismeretek kerülnek bemutatásra. A pincérismeretek a biztonságos munkavégzés feltételeit, a terítés, a vendéglátás, a felszolgálás és az étrend összeállításának folyamatait, az ételismeret alapfogalmait szemlélteti. A cukrászati ismeretek az alapműveleteket, az előkészítést, a tésztakészítést, a cukrászati alaptésztákat és a kikészített sütemények jellemzőit mutatja be. Gazdag ábraanyag könnyíti a tananyag elsajátítását.

Kapcsolódó termékek