Vállalkozások 2. - Vállalkozások gazdálkodása

Csökkentett ár! Vállalkozások 2. - Vállalkozások gazdálkodása Nagyobb

MK-6071-5

Készleten

150 darab

1 516 Ft‎

-20%

1 895 Ft‎

Adatlap

Kiadói kódMK-6071-5
KiadóMűszaki Könyvkiadó
Szerző(k)Bognár Zsoltné
Nyelvmagyar
Oldal284
Megjelenés2014
FedélPuhatábla
ISBN9789631660715
Színek1+1
Áfa %5%

Címkék:

További információk

A könyv a kereskedő szakképesítés 0001-06 A vállalkozások alapítása, működtetése, átszervezése, megszüntetése modul második tananyagegységét, a vállalkozások gazdálkodását dolgozza fel. A feladatok, esettanulmányok megoldását megtalálják a Letöltések/Segédletek menüben.

Segítségével a leendő kereskedők megismerheti a vállalkozások tevékenységének elemzési technikáit, a bevételek, a költségek, az eredmény megállapítását, az eredményre ható tényezőket, a vagyon elemzését és a hatékonysági vizsgálatokat. A tananyag elsajátításával átlátják majd a finanszírozás alapvető elveit, folyamatát, és képesek lesznek részt venni egy vállalkozás üzleti tervezésében.

A kötet minden témakörét konkrét példák szövik át, amelyek az elméletet könnyebben érthetővé teszik. Az elemzések során nem elegendő a szükséges számításokat elvégezni, tudni kell a kapott mutatókat értelmezni, értékelni. Mintafeladataival, esettanulmányaival ezekhez a döntés-előkészítési feladatokhoz is segítséget nyújt a könyv.

A témakörök végén a modulvizsgán megjelenő típusfeladatokban adhatnak számot a diákok a tudásukról, a problémamegoldó és elemző képességeikről. Ellenőrző kérdések, igaz-hamis és feleletválasztásos feladatok, valamint esettanulmányok segítenek a tanultak rögzítésében, alkalmazásában.

Kapcsolódó termékek