Vállalkozások 1. feladatgyűjtemény

Csökkentett ár! Vállalkozások 1. feladatgyűjtemény Nagyobb

MK-6532-1

Készleten

425 darab

1 669 Ft‎

-20%

2 086 Ft‎

Adatlap

Kiadói kódMK-6532-1
KiadóMűszaki Könyvkiadó
Szerző(k)Bognár Zsoltné
Nyelvmagyar
Oldal160
Megjelenés2012
FedélPuhatábla
ISBN9789631665321
Színek2+2
Áfa %5%

Címkék:

További információk

A könyv a kereskedő szakképesítés 0001-06 A vállalkozások alapítása, működtetése, átszervezése, megszüntetése modul első tananyagegységét, a vállalkozási ismereteket dolgozza fel. A feladatok, esettanulmányok megoldását megtalálják a Letöltések/Segédletek menüben.  Segítségével a leendő kereskedők megismerhetik az egyes vállalkozási formákat, a működés kereteit, a vállalatok - különösen a kereskedelmi vállalkozások - tevékenységéhez szükséges tárgyi és személyi feltételeket.

A könyv alapvető célja, hogy az elméleti alapokat gyakorlatiassá tegye. A teljes anyagot átszövi egy konkrét vállalkozás, a "Kismackó játékbolt" kialakítása, amit egyénileg vagy csoportosan lehet az aktuális téma ismeretei alapján kialakítani, formálni.

A témakörök végén a modulvizsgán megjelenő típusfeladatokban adhatnak számot a diákok tudásukról, problémamegoldó és elemző képességeikről. Ellenőrző kérdések, igaz-hamis és feleletválasztós feladatok, valamint esettanulmányok segítenek a tanultak rögzítésében, alkalmazásában. Az esettanulmányok elemzése során fontos szempont, hogy - a valódi üzleti élethez hasonlóan - nincs egyértelmű válasz, nehéz a jó döntés, ezért érdemes vitázni a megoldásokról, továbbgondolni a lehetőségeket.

Kapcsolódó termékek