Matematika lexikon

MK-3001803

Készleten

39 darab

1 135 Ft‎

-20%

1 419 Ft‎

Adatlap

Kiadói kódMK-3001803
KiadóMűszaki Könyvkiadó
Szerző(k)Varga Tamás
Nyelvmagyar
Oldal440
Megjelenés2001
FedélKeménytáblás
ISBN9789631628197
Színek1+1
Áfa %5%

Címkék:

További információk

A gyakran felmerülő matematikai problémákat, amelyek sokunknak bonyolultnak tűnnek, a szerző rendkívül egyszerűen világítja meg.

A szócikkek megfogalmazása pontos és mindannyiunk által érthető. Érdemes ezt a kézikönyvet gyakran segítségül hívnunk, ha matematikaórára készülünk, ha gyermekünknek gondjai támadnak a matematikával, vagy ha mi magunk akarunk valamilyen matematikai fogalmat tisztán megérteni.

A szerző, Varga Tamás világszerte kedvelt és elismert matematika-pedagógus, aki "hozzászoktatta szemünket, hogy tisztán és világosan lássuk az igazságot", a matematikát nem csupán tantárgyként ajánlotta mindannyiunknak, hanem az esztétikumot is meglátta e tudományban. Az ismeretanyag megértését, elsajátításának módszerét legalább olyan fontosnak tartotta, mint magát a tárgyi tudást. Kézikönyve tartalmának összeállításával, itt-ott humort sem nélkülöző stílusával olyan művet alkotott, amelynek használata sokakat hozzásegíthet a "nemszeretem tudomány", a "fújmatematika" megkedveléséhez.

Ezt a kézikönyvet valamennyi tanító, minden matematikatanár, és sok diák eredményesen forgathatja nap mint nap, és a kiadvány jó szolgálatot tesz minden családi könyvespolcon is.

Kapcsolódó termékek