Nyelvtan-helyesírás I-II. - Munkáltató tankönyv a 3. osztály számára

Csökkentett ár! Nyelvtan-helyesírás I-II. - Munkáltató tankönyv a 3. osztály számára Nagyobb

CA-0308

Készleten

168 darab

1 592 Ft‎

-20%

1 990 Ft‎

Adatlap

Kiadói kódCA-0308
KiadóMűszaki Könyvkiadó
Szerző(k)Nyiri Istvánné Bodnár Ilona
Nyelvmagyar
Oldal340
Megjelenés2014
FedélPuhatábla
ISBN9789631624038
Színek1+1
Áfa %5%

Címkék:

További információk

A következő szófajtákat tárgyalja részletesen: főnév (köznév és tulajdonnév) ? hozzá kapcsolódóan: névelő, névutó-, ige ? ennek kapcsán: igekötő és személyes névmás-, melléknév, számnév. A tankönyvet év végi szófaji összefoglaló feladatsor zárja.
Mi az erénye ennek a nyelvtankönyvnek? Az, hogy rendkívül gyakorlatias. A szerző ? a saját oktatási tapasztalata alapján ? rengeteg jó és ötletes, játékos feladatsort állított össze, és ezek segítségével a tanulók könnyebben sajátíthatják el az anyanyelvi ismereteket. Nem kell a tanítónak máshonnan (esetleg önálló feladatgyűjteményekből) összekeresgélnie a gyakorlatokat, itt egész tárát kapja a fölkínálható lehetőségeknek, s ezek közül mindenki kedvére válogathat. A szöveget 300-nál is több rajz teszi hangulatossá. E bőség miatt döntött a kiadó úgy, hogy a munkatankönyvet két kötetben jelenteti meg.
A szerző nagy gondot fordít a helyesírásra; aki ebből a tankönyvből tanul, az remélhetőleg jó helyesírási készséggel jut majd a következő évfolyamba.

Kapcsolódó termékek