Pályaorientáció 15-18 évesek számára

Csökkentett ár! Pályaorientáció 15-18 évesek számára Nagyobb

MK-09121

Készleten

3 darab

754 Ft‎

-20%

943 Ft‎

Adatlap

Kiadói kódMK-09121
KiadóMűszaki Könyvkiadó
Szerző(k)Zachár László
Nyelvmagyar
Oldal111
Megjelenés2006
FedélPuhatábla
ISBN9789631624137
Színek2+2
Áfa %5%

Címkék:

További információk

A középiskola elvégzésekor másodszor vetődik fel a fiatalok életében a nagy kérdés: MERRE TOVÁBB? Van, aki egyetemre jelentkezik, de sok fiúnak és lánynak szakmát kell választania, vagy munkahelyet keresnie. Hogyan induljanak el? Hogyan tájékozódhatnak a szűkebb-tágabb lehetőségek között?A legkedvezőbb eset természetesen az, ha a választott pálya megfelel az ember hajlamainak, képességeinek. A kellő önismeret tehát nélkülözhetetlen a döntésben.
Csakhogy ... Az önismereten kívül alapos helyismeretre is szükség van. Hová forduljak? Kihez? Hol jelentkezzem? Hogyan viselkedjem, mint pályakezdő? Milyen jogaim és kötelezettségeim lehetnek? Mivel kellene tisztában lennem, hogy a lehető legelőnyösebb feltételekkel induljak el életpályámon? Hol és milyen további képzettséget kell megszereznem?
Minderre választ kaphatunk ebben a könyvben. A szerző arról is tájékoztat, mit kell tenni annak, aki pályamódosításra, foglalkozásának megváltoztatására kényszerül. Aktuális információkat szerezhetnek tehát e kötetből nemcsak a pályakezdők, hanem a munkanélküleik és a pályamódosítást tervezők is. Megismerhetik a korszerű álláskeresési technikákat, és azt is, mi szükséges egy már megszerzett állás megtartásához.

Kapcsolódó termékek