Szeretet, szerelem, szexualitás

Csökkentett ár! Szeretet, szerelem, szexualitás Nagyobb

Készleten

1 darab

747 Ft‎

-20%

933 Ft‎

Adatlap

KiadóSaxum Könyvkiadó
Szerző(k)Bagdy Emőke - Belső Nóra - Popper Péter
SorozatAz élet dolgai
Nyelvmagyar
Oldal182
Megjelenés2004
FedélPuhatábla
ISBN9789637168024
Áfa %5%

Címkék:

További információk

A ?"Mesterkurzus" eddigi három összejövetelén igyekezett hűséges maradni rangos címéhez. Meggyőződésünk, hogy kurzusunk szereplői nem tartják magukat mestereknek, hanem tudósai, vagy kitűnő gyakorlati szakemberei egy-egy tudományterületnek. Szándékunk az volt, hogy a mindennapos élet valamelyik fontos problémáját szellemileg körbejárjuk, és több oldalról megvilágítsuk, lehetőleg a fiziológia, a pszichiátria, a pszichológia és a művészet szempontjából.
A „Mesterkurzus” második kötetét tartja kezében az olvasó. Az előadások témája a SZERETET, SZERELEM, SZEXUALITÁS volt. Minden ellenkező híresztelés ellenére az ember nem élhet szeretet nélkül. Ámde miféle szeretet nélkül?
A szerelmi vágy az, ami végigkíséri az egész életünket. Sokan valljuk, hogy a lélek nem öregszik, legfeljebb az agyi erek meszesednek el. De lélekben az ember öregen is olyan szerelmes lehet, mint húsz éves korában. Csak a teste már nem engedelmeskedik ennek a szenvedélynek. Kötelező-e ezt tragédiaként megélni? Segíthet-e némi életbölcsesség? Olvashatnak a szexuális fejlődésről is, arról, hogyan kapcsolódik össze szerencsés esetben az ösztön és az érzelem, s alakul ki az igazi erotika, amikor a vágy szerelembe csap át és az érzelmi rajongás szexuális megkívánásba. Miben hasonlít és miben különbözik a nő és a férfi lelke, fiziológiája, szexualitása? Hogyan egészítik ki egymást?
Örülnénk, ha sok fiatal kezében is látnánk könyvünket, amely számos tévúttól és csalódástól megóvhatná őket.

Kapcsolódó termékek