Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, szervírozás

Csökkentett ár! Felszolgáló szakmai ismeretek - Vendéglátás, terítés, szervírozás Nagyobb

MK-5819

Készleten

70 darab

4 392 Ft‎

-20%

5 490 Ft‎

Adatlap

Kiadói kódMK-5819
KiadóMűszaki Könyvkiadó
Szerző(k)Onódi Ferenc - Török István János
Nyelvmagyar
Oldal360
Megjelenés2018
FedélPuhatábla
ISBN9789631665727
Színek2+2
Áfa %5%

Címkék:

További információk

A gasztronómia örvendetes divatját éljük manapság Magyarországon. Egyre újabb és trendibb éttermek, kávézók nyílnak országszerte - több Michelin-csillagos vendéglátóhelyünk is van. Bár már nem Krúdy Gyulák és Szindbádok kanalazzák komótosan az aranyló húslevest, a vendégnek még mindig legalább annyira fontos az ember, aki fogadja őt, és a mód, ahogy az ételt kapja, mint a fogás maga. A ma pincére - ha igényes a hivatására - az alapok ismeretén túl lépést tart a kor változásaival, a szakma fejlődésével.
A szakmai oktatásban is követni kell a legújabb irányzatokat, ezért korszerűsítettük a 2016 augusztusában megjelent követelmények alapján az évek óta népszerű Felszolgáló ismeretek című tankönyvünket. A klasszikus ismereteket ötvöztük az új követelmények szerinti tudásanyaggal a vendéglátás hagyományaitól kezdve a gyakorlati-higiéniai-munkaszervezési szempontokon és az „ideális” pincérkedésen át az üzleti vacsorák kívánalmainak, a modern üzlettípusok jellemzőinek megismertetéséig. A könyv hangsúlyos részét képezi az étel- és italismeret, a rendezvényszervezés, az adminisztráció és a szállodai szobaszolgáltatás is.

Kapcsolódó termékek