Cukrászszakmai ismeretek 2.

Készleten Csökkentett ár! Cukrászszakmai ismeretek 2. Nagyobb

MK-5816

Készleten

266 darab

3 192 Ft‎

-20%

3 990 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód MK-5816
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Kemény Andrásné
Nyelv magyar
Oldal 276
Megjelenés 2015
Fedél Puhatábla
ISBN 9789639668706
Színek 4+4
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A Cukrászszakmai ismeretek második kötetében a magyar cukrászatok termékrepertoárjában hagyományos cukrászati termékek mellett nemzetközi cukrászati termékek is megjelennek. A kikészített sütemények témaköre a hagyományos torták, szeletek, tekercsek, minyonok, desszertek, krémesek, tejszínes sütemények előállításával és a nemzetközi trendet követő monodesszertek, torták és minidesszertek készítésével foglalkozik. A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek, az éttermi tészták, a tányérdesszertek és a hidegcukrászati készítmények, késztermékcsoportok előállítását is bemutatja. A tankönyv gazdasági ismereteket is tárgyal.

Kapcsolódó termékek