A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Cukrászszakmai ismeretek 2.

Csökkentett ár! Cukrászszakmai ismeretek 2. Nagyobb

MK-5816

Készleten

8027 darab

3 912 Ft‎

-20%

4 890 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód MK-5816
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Kemény Andrásné
Nyelv magyar
Oldal 276
Megjelenés 2021
Fedél Puhatábla
ISBN 9789639668706
Színek 4+4
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A Cukrászszakmai ismeretek második kötetében a magyar cukrászatok termékrepertoárjában hagyományos cukrászati termékek mellett nemzetközi cukrászati termékek is megjelennek. A kikészített sütemények témaköre a hagyományos torták, szeletek, tekercsek, minyonok, desszertek, krémesek, tejszínes sütemények előállításával és a nemzetközi trendet követő monodesszertek, torták és minidesszertek készítésével foglalkozik. A tankönyv az édes és sós teasütemények, a bonbonok termékcsoportjait, a különleges táplálkozási igényeknek megfelelő cukrászati termékek, az éttermi tészták, a tányérdesszertek és a hidegcukrászati készítmények, késztermékcsoportok előállítását is bemutatja. A tankönyv gazdasági ismereteket is tárgyal.

A kiadvány fő témakörei: Díszítés; Szakrajz; Cukrászati készítmények minősége és forgalomba hozatala; Cukrászüzemi munkaszervezés; Cukrászszakmai gazdasági ismeretek

A kiadvány nem használható az első kötetben tárgyalt félkésztermékek leírásai és receptjei nélkül. A Cukrászszakmai ismeretek 1. szintén megrendelhető webáruházunkban MK-5815-ös kiadói kódszámmal.

A kiadvány jóváhagyott tankönyv, amely 2026-ig rendelkezik tankönyvi engedéllyel (engedélyszám: SZASZIF/53688/2021-ITM).

Kapcsolódó termékek