Cukrászszakmai ismeretek 1.

Készleten Csökkentett ár! Cukrászszakmai ismeretek 1. Nagyobb

MK-5815

Készleten

914 darab

3 192 Ft‎

-20%

3 990 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód MK-5815
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Kemény Andrásné
Nyelv magyar
Oldal 208
Megjelenés 2015
Fedél Puhatábla
ISBN 9789639668263
Színek 4+4
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A Cukrászszakmai ismeretek első kötetében a termékkészítéshez szükséges alapozó ismeretekkel, a higiéniai, munkavédelmi követelményekkel, a nyersanyagok technológiai szerepével, a gépekkel, berendezésekkel, eszközökkel, a műveletek előkészítésével, majd a félkész termékek előállításával, a cukorkészítményekkel, töltelékekkel, gyümölcstartósítással, bevonóanyagokkal, tésztákkal és ezek feldolgozásával foglalkozik. A késztermékek közül bemutatja az-uzsonnasüteményeket. A tankönyv célja a hatályos élelmiszertörvények tudatos alkalmazása mellett a természetes alapanyagokkal készült félkész termékek és késztermékek technológiájának bemutatása.

Kapcsolódó termékek