Élelmiszerismeret II.

Csökkentett ár! Élelmiszerismeret II. Nagyobb

MK-6033-8

Készleten

278 darab

1 992 Ft‎

-20%

2 490 Ft‎

Adatlap

Kiadói kódMK-6033-8
KiadóMűszaki Könyvkiadó
Szerző(k)Fekete Károly - Dr. Sahin-Tóth Gyula - Suhajda Jánosné
Nyelvmagyar
Oldal276
Megjelenés2012
FedélPuhatábla
ISBN9789631660333
Színek1+1
Áfa %5%

Címkék:

További információk

Az állati eredetű étkezési zsiradékok és a húsok általános jellemzése után részletes ismereteket kaphatunk a sertés és szarvasmarha, a baromfi , valamint a halak és vadon élő állatok feldolgozásáról, a belőlük készített termékekről. Alaposan taglalják a szerzők a tojás, valamint a tej és feldolgozásának termékeit. Az élvezeti szereknél az alkoholos és alkoholmentes italok, a fűszerek és ízesítőszerek, valamint a kávé és tea tulajdonságait, késztermékeit találhatjuk.

Kapcsolódó termékek