Ételkészítési ismeretek 1. - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei

Csökkentett ár! Ételkészítési ismeretek 1. - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei Nagyobb

MK-6072-2

Készleten

773 darab

1 512 Ft‎

-20%

1 890 Ft‎

Adatlap

Kiadói kódMK-6072-2
KiadóMűszaki Könyvkiadó
Szerző(k)Pető Gyula
Nyelvmagyar
Oldal140
Megjelenés2011
FedélPuhatábla
ISBN9789631660722
Színek2+2
Áfa %5%

Címkék:

További információk

Az Ételkészítési ismeretek 1. a 1428-06 Biztonságvédelmi és minőségbiztosítási feladatok végzése modul ételkészítési ismeretek tananyagegységéhez készült. Jól használható a munkavégzés személyi feltételeinek megismertetése és a konyha kialakítása, berendezéseinek használata, rendeltetése tananyagelemek elméleti, elméletigényes gyakorlati és gyakorlati óráihoz. Mind a szakács, mind a vendéglős képzéshez ajánljuk, mert a szakmai és vizsgakövetelmények, a központi program és a kiadott tételsor alapján készült, és felkészít a modul szóbeli vizsgájára.

Kapcsolódó termékek