Cukrászati ismeretek

Csökkentett ár! Cukrászati ismeretek Nagyobb

KP-2321

Készleten

671 darab

5 752 Ft‎

-20%

7 190 Ft‎

Adatlap

Kiadói kódKP-2321
KiadóMűszaki Könyvkiadó
Szerző(k)Dr. Dunszt Károly - Gyenge Csaba - Kiss Rita
Nyelvmagyar
Oldal356
Megjelenés2017
FedélKeménytáblás
ISBN9789633370629
Színek2+2
Áfa %5%

Címkék:

További információk

A könyv részletesen tárgyalja:
- a cukrászipari félkész termékek, cukorkészítmények, bevonó anyagok alkalmazását és előállítását,
- a töltelékek, tészták készítését, illetve a késztermékek előállítását,
- az uzsonnasütemények, a kikészített sütemények (torták, szeletek, tekercsek stb.), valamint a kézműves sütemények (édes és sós teasütemények, bonbonok) receptjeit anyaghányad-ajánlással,
- a fagylaltgyártást,
- a diabetikus sütemények jellemzőit és elkészítését, valamint
- az éttermi melegtészták és az újdonságnak számító tányérdesszertek készítését.

A letölthető mellékletben található, az egyes munkafolyamatokat szemléltető folyamatábrák, animációk, a kinyomtatható, gyakorolható díszítésminták, a tesztek, az olvasmányok jelentősen növelik a diákok tanulási kedvét és a tanulás-tanítás hatékonyságát.

A több mint 500 szemet gyönyörködtető fotó, a már gyakorló szakemberek számára is újdonságnak számító külföldi süteményreceptek pedig a nagyközönség számára is vonzóvá, érdekessé teszik a kiadványt.

Kapcsolódó termékek