Mindennapok az építőiparban - angol nyelven

Csökkentett ár! Mindennapok az építőiparban - angol nyelven Nagyobb

MK-0955/A

Készleten

604 darab

1 112 Ft‎

-20%

1 390 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód MK-0955/A
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Sorozat Vigyél magaddal!
Nyelv angol
Oldal 164
Megjelenés 2016
Fedél Puhatábla
ISBN 9789631666342
Színek 2+2
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A Vigyél magaddal! sorozat Mindennapok az építőiparban című kiadványa azok számára készült, akik az angol szaknyelvi ismereteket szeretnének alapfokon elsajátítani.
Régóta várnak az építőipari ágazathoz tartozó képzőhelyek, szakiskolák, szakközépiskolák, hallgatók egy olyan könyvre, amelyben a technológiai folyamatok, szaknyelvi alapismeretek egyszerű, lényegre törő összefoglalásával találkozhatnak. Ez a könyv pontosan ezt a célt tűzte ki maga elé, anyaga biztosan segítséget nyújt a felhasználónak a munkahelyi kommunikációban, illetve a szakfeladataik ellátásában.
Mindennapos élethelyzetek jelennek meg a kötetben, hogy a külföldre került szakember könnyedén meg tudja érteni és el tudja végezni a rábízott munkákat. A jól használható, gyakorlatorientált építőipari fejezetek tömören foglalják össze az egyes munkafolyamatokat. A nyelvtanuló megismerheti az egyes munkafázisokhoz kapcsolódó utasításokat, tanácsokat is.
Minden fejezet tartalmaz olyan kifejezéseket, mondatformákat, melyek felhívják a dolgozó figyelmét a szakmai hibák megelőzésére. A kötet végén kétnyelvű (magyar-angol) szószedet segíti a felkészülést.

Kapcsolódó termékek