A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Vendégek a szállodában. Miben segíthetek? - angol nyelven

Csökkentett ár! Vendégek a szállodában. Miben segíthetek? - angol nyelven Nagyobb

MK-0953/A

Készleten

814 darab

1 432 Ft‎

-20%

1 790 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód MK-0953/A
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Stroh Péter
Sorozat Vigyél magaddal!
Nyelv angol
Oldal 108
Megjelenés 2016
Fedél Puhatábla
ISBN 9789631666052
Színek 2+2
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A Vigyél magaddal! sorozathoz tartozó Vendégek a szállodában. Miben segíthetek? füzet célja, hogy segítsen az angol nyelvterületre érkező, angolul nem tudó, vagy alapszinten beszélő, esetleg újrakezdő olvasóknak.
Szállodában dolgozni, emberekkel foglalkozni, idegen nyelvet beszélni rendkívül szép feladat. Szinte nincs a világon olyan ország, ahol ne lenne valamilyen kategóriájú szálloda vagy más, a vendégek elszállásolására szolgáló épület. Nincs két egyforma vendég, még azonos országból érkezők esetében sem. Mindenki más igénnyel rendel szállodai szobát, más szolgáltatásokat vár el, és nem utolsósorban a pénztárcája vastagsága sem egyforma.
Ezzel a kiadvánnyal segítséget szeretnénk nyújtani azoknak, akik angol nyelvterületen vállalnak munkát, ugyanakkor az angol nyelvet kevésbé beszélik jól, hogy ismerjék meg a legfontosabb szakmai kifejezéseket, tudjanak alkalmazkodni az élethelyzetekhez, legyenek képesek kommunikálni a kollégákkal, a rájuk bízott feladatokat - az angol nyelv használatával - ellátni.

A kiadvány fő témakörei: Tourism - Your Profession/Turizmus - az Ön szakmája; Applying for a hotel job/Jelentkezés szállodai munkára; Situations in the hotel/Szállodai szituációk; Arrival of the guest/A vendég érkezése; Bellboy/Londiner; Breakfast in the room/Reggeli a szobában; Message for the guest/Üzenet a vendégnek; Housekeeping/A szállodaemelet; Handling complaints/Panaszok kezelése; Chech-out/Kijelentkezés; Payment options/Fizetési lehetőségek; Grammar/Nyelvtan; Good to know/Jó tudni!; Glossary/Szószedet; Bibliography/Irodalomjegyzék

Kapcsolódó termékek