A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!

Csökkentett ár! Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen! Nagyobb

Készleten

1 darab

2 240 Ft‎

-20%

2 800 Ft‎

Adatlap

Kiadó Sziget Kiadó
Szerző(k) Cosima Bellersen Quirini
Nyelv magyar
Oldal 128
Megjelenés 2017
Fedél Puhatábla
ISBN 9786155178986
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

Napjainkban újra felfedeztük a fermentálást, amellyel a savanyú káposzta, a kimcsi, a miszo, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, a sörfőzés és a kenyérsütés házilag is megoldható a tejsav-, az élesztő- és egyéb baktériumok segítségével. Az élelmiszerek fermentálása, azaz erjesztése ősrégi módszer, sokféle étel előállítása és tartósítása csak így volt lehetséges.A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, emésztést elősegítő és immunrendszer-erősítő tulajdonságúak, de elsősorban páratlanul finomak!  - sóban tartósítás és tejsavas erjesztés  - tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése  - különleges kenyerek, péksütemények  - ecet és bor készítése házilag Győződjünk meg a fermentálás előnyeiről a több, mint 250 recept segítségével!

Kapcsolódó termékek