Készleten
1 darab darab
Korlátozott készlet!
Elérhetőség dátuma:
Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Kiadó | Sziget Kiadó |
Szerző(k) | Cosima Bellersen Quirini |
Nyelv | magyar |
Oldal | 128 |
Megjelenés | 2017 |
Fedél | Puhatábla |
ISBN | 9786155178986 |
Áfa % | 5% |
Napjainkban újra felfedeztük a fermentálást, amellyel a savanyú káposzta, a kimcsi, a miszo, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, a sörfőzés és a kenyérsütés házilag is megoldható a tejsav-, az élesztő- és egyéb baktériumok segítségével. Az élelmiszerek fermentálása, azaz erjesztése ősrégi módszer, sokféle étel előállítása és tartósítása csak így volt lehetséges.A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, emésztést elősegítő és immunrendszer-erősítő tulajdonságúak, de elsősorban páratlanul finomak! - sóban tartósítás és tejsavas erjesztés - tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése - különleges kenyerek, péksütemények - ecet és bor készítése házilag Győződjünk meg a fermentálás előnyeiről a több, mint 250 recept segítségével!
2 000 Ft -20% 2 500 Ft
1 596 Ft -20% 1 995 Ft
3 996 Ft -20% 4 995 Ft
1 596 Ft -20% 1 995 Ft
3 196 Ft -20% 3 995 Ft
1 584 Ft -20% 1 980 Ft
2 800 Ft -20% 3 500 Ft
2 000 Ft -20% 2 500 Ft
1 596 Ft -20% 1 995 Ft
3 996 Ft -20% 4 995 Ft
3 196 Ft -20% 3 995 Ft
880 Ft -20% 1 100 Ft
798 Ft -20% 998 Ft
760 Ft -20% 950 Ft
552 Ft -20% 690 Ft
2 240 Ft -20% 2 800 Ft
2 796 Ft -20% 3 495 Ft
2 384 Ft -20% 2 980 Ft
3 196 Ft -20% 3 995 Ft
2 240 Ft -20% 2 800 Ft
3 196 Ft -20% 3 995 Ft
320 Ft -20% 400 Ft
4 792 Ft -20% 5 990 Ft
152 Ft -20% 190 Ft
2 240 Ft -20% 2 800 Ft
2 000 Ft -20% 2 500 Ft
360 Ft -20% 450 Ft
4 396 Ft -20% 5 495 Ft
1 996 Ft -20% 2 495 Ft
2 064 Ft -20% 2 580 Ft