A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

UGEARS Kártyatartó mechanikus modell

Csökkentett ár! UGEARS Kártyatartó mechanikus modell Nagyobb

REF120907

Készleten

1 darab

11 485 Ft‎

-5%

12 090 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód REF120907
Kiadó UGEARS
Nyelv magyar
Áfa % 27%

Címkék:

További információk

Okos stratégák, bátor hódítók, mágusok és utazók, és mindazok, akik értékelik a jó öreg kártyajátékot - örvendjetek! A következő kalandod kezdete - most az új kártyatartóval együtt, amely kifejezetten a társasjátékok szerelmeseinek lett tervezve. A modellt kifejezetten a játékélmény megnövelése érdekében hozták létre: van hova helyezni a kártyalapokat és a játéktáblán is szabadul fel hely.

Akár egy középkori fantasy küldetésen, akár egy futurisztikus űrkalandban veszel részt, a Kártyatartó mindig rendelkezésedre áll, bármiről is legyen szó: kártyák szortírozása, kártyák összekeveredésének elkerülése és a játékra való koncentrálás segítése. A modell 12 rekeszből áll, összesen 40 db 63,5 x 88 mm-es kártyát képes egyszerre tárolni. Ráadásul,a kártyatartóban léőv kártyák is beleférnek a rekeszekbe!

A Kártyatartó nem csak egy kis csinos dobozka - annak ellenére sem, hogy finom kidolgozású dizájnja egyedülálló modellé teszi. Különleges és izgalmas modell, mely egy okos mechanizmussal működik. A mechanizmus lehetővé teszi, mintegy polcokat kialakítva, hogy kényelmesen el tudd venni róla kártyáidat. A kiterjesztett módban lévő modell lehetővé teszi, hogy négy plusz rekeszbe még tudj helyezni 45x68 mm-es kártyákat.

A Kártyatartó hatalmas segítségedre lesz az izgalmas játszmák közepette, valamint megbízható tárolóeszköz is a játszmák között. Le is tudod zárni a modellt, így kényelmesen elfér a hátizsákodban, ha utazás közben is játszanál!

Gyűjtsd össze a barátaidat és kezdődhet a játék!

A Ugears Kártyatartó modell kiváló minőségű fából készült. A szett mindent tartalmaz, ami az összeállításhoz kell - nem lesz szükséged sem ragasztóra, sem csavarokra!

Mint az összes többi Ugears modell, a Kártyatartó is könnyen érthető instrukciókkal együtt érkezik hozzád 11 nyelven - angol, német, ukrán, francia, lengyel, spanyol, orosz, japán, olasz, kínai, koreai.

Lesd meg a többi UGEARS modellt is ebből a szériából!

További információ a modellről:
Alkatrészek száma: 77
Az összeszerelés becsült ideje: 1-2 óra

Kapcsolódó termékek