A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Félkövér

Csökkentett ár! Félkövér Nagyobb

Készleten

1 darab

3 199 Ft‎

-20%

3 999 Ft‎

Adatlap

Kiadó Jaffa Kiadó
Szerző(k) Dombóvári István
Nyelv magyar
Oldal 228
Megjelenés 2017
Fedél Keménytáblás
ISBN 9786155715136
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

Jelenlegi információk szerint ez az egy életed van… Ne éld le dagadtan az életedet! A döntés a kezedben van. Te magad vagy a betegség és a gyógyszer is. Hú, ez már ilyen Steven Seagal-os volt…De most színre lépek! Megint a súlyproblémáimról fogok beszélni! Most minden erről fog szólni. Mindent elmondok, de akkor többet ne kérdezzetek!
Akármekkora közhely, de az életünk mindig küzdelem. Kezdve attól, mikor csak spermiumok vagyunk - mármint a férfiak.

Már akkor arról szól az egész, hogy gyorsabbnak kell lenni a másiknál. Én mondjuk kábé zigóta koromban voltam utoljára optimális súlyú. Mindannyian népszerűségre törekszünk, keressük a helyünket a világban. Legyen szó fogyókúráról vagy önmegvalósításról, sosem adhatjuk fel. Nem menekülhetünk hazugságokba. Elmesélem fogyókúráimat és a többi harcomat az életben, talán ebből ti is erőt meríthettek a mindennapi küzdelmeitekhez.

Ismerős az érzés, amikor az egyik füledbe kisangyal, a másikba pedig kisördög fuvoláz, hogy a végére belesajdul a fejed? Bizonyára a történet folytatását is ismered: Szentül megfogadod, hogy mától minden másképp lesz, de mire észbe kapsz, már megint elgyengültél...
Hiszen hirtelen ott találod magad egy éjszakai hűtőszekrény-fosztogatás romjai, egy szakítás utáni, búfelejtő fagylaltorgia maradványai vagy egy ájulással fenyegető hamburgermaraton morzsái között. Másnapra pedig nem maradt más, mint a lelkiismeret-furdalás: nálad gyengébb és szánalmasabb figurát még nem hordott a hátán a Föld. Bárcsak elsüllyednél szégyenedben!
Dombovári István szerint viszont eressz le inkább egy pillanatra! Mármint képletesen. A humor lánglelkű harcosa, a stand up comedy keresztes lovagja egyetlen csatában szenved újra és újra megsemmisítő vereséget: a kilókkal folytatott hősies viadalban. Igaz, a környezete, a média, a kollégák, az ismerősök sem kegyelmeztek neki: a koplalások és falásrohamok között vergődő komikus egy napon arra ocsúdott, hogy mindenkit csak a fogyókúrája meg az életmódja érdekel.
Így hát elhatározta: szó szerint vásárra viszi a bőrét, és írni fog. Kísértésekről, önámításról, kegyes hazugságokról, feladásról, újrakezdésről, kihívásokról, önmegvalósításról, szűkebb és kényelmesebb skatulyákról. Ír egy könyvet saját tapasztalatairól: önironikusan, őszintén, humorosan - és véresen komolyan.
A Félkövér nem sztárallűrök tét nélküli katalógusa, és jóval több, mint tanulságos fogyástörténet: mindennapi harcainkról, megcsúszásainkról, talpra állásainkról szól - nemcsak (fél)kövéreknek, de mindenki, aki hibázott már valaha életében.

Dombóvári István humorista, műsorvezető, a Sumaszínház és a Showder Klub állandó fellépője. Küzdelme saját testsúlyával gyakorlatilag születése óta tart. Közel két mázsát mozgatott már fel és le a testén, s közben másodállásban élete az életét. Ezt az életutat, amelyet számtalan gyorsan felszívódó, káros szénhidrt szegélyezett, járhatjuk most be a szerzővel, aki nem garantál fogyást a könyv végére - de legalább addig sem eszünk, amíg olvassuk. Csak a jókedv ne fogyjon!

Kapcsolódó termékek