Mindennapok az építőiparban - német nyelven

Csökkentett ár! Mindennapok az építőiparban - német nyelven Nagyobb

MK-0955/N

Készleten

532 darab

1 112 Ft‎

-20%

1 390 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód MK-0955/N
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Sorozat Vigyél magaddal!
Nyelv német
Oldal 164
Megjelenés 2016
Fedél Puhatábla
ISBN 9789631666359
Színek 2+2
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A Vigyél magaddal! sorozat Mindennapok az építőiparban kiadványa azok számára készült, akik német szaknyelvi ismereteket szeretnének alapfokon elsajátítani.
Régóta várnak az építőipari ágazathoz tartozó képzőhelyek, szakiskolák, szakközépiskolák, hallgatók egy olyan kiadványra, amelyben a technológiai folyamatok, szaknyelvi alapismeretek egyszerű összefoglalásával találkozhatnak. Ez a könyv pontosan ezt a célt tűzte ki maga elé, anyaga biztosan segítséget nyújt a felhasználónak a munkahelyi kommunikációban, illetve a szakfeladatok ellátásában.
Mindennapos élethelyzetek jelennek meg a kötetben, hogy a külföldre került szakember könnyedén meg tudja érteni és el tudja végezni a rábízott munkákat. A könnyen tanulható, jól használható, gyakorlatorientált építőipari fejezetek tömören foglalják össze az egyes munkafolyamatokat. A nyelvtanuló megismerheti az egyes munkafázisokhoz kapcsolódó utasításokat, tanácsokat is.
Minden fejezet tartalmaz olyan kifejezéseket, mondatformákat, melyek felhívják a dolgozó figyelmét a szakmai hibák megelőzésére. A kötet végén kétnyelvű (magyar-német) szószedet segíti a felkészülést.

Kapcsolódó termékek