CD Maróthy Zoltán: Mysterium (Digipak)

Csökkentett ár! CD Maróthy Zoltán: Mysterium (Digipak) Nagyobb

465131

Készleten

6 darab

2 365 Ft‎

-5%

2 490 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód 465131
Kiadó M-Prod Artist Kft.
Szerző(k) -
Nyelv magyar
Megjelenés 2021
ISBN -
Áfa % 27%

Címkék:

További információk

Maróthy Zoltán gitáros-énekes, dalszerző és zenetanár (Kőbányai Zenei Stúdió) az Ossian, a Fahrenheit és a KISS Forever Band alapító tagja, valamint Koncz Zsuzsa zenekarának gitárosa valamint az East zenekar tiszteletbeli tagja több tucat zenekari album után úgy döntött, hogy eljött az idő egy önálló szerzői lemez kiadásához.
Az albumon a saját dalai mellett, amelyekhez Závodi Gábor írta a szövegeket, egy meglepetés feldolgozás is helyet kapott.
Olyan nagyszerű zenészek segítették a stúdiófelvételek során, mint Schvéger Zoltán és Tiba Sándor dobokon, Fűzfa 'Pocky' Zoltán, II. Lengyelfi Miklós és Vörös Gábor basszusgitáron.
Sztárvendégként hallhatjuk egy dalban énekelni Sipos Pétert is az Irigy Hónaljmirigyből. Billentyűs hangszereken és vokálon Závodi Gábor működik közre, a felvételek a Z-MEX stúdióban szintén az ő vezényletével készültek.
“Az Annak idején című dal különösen fontos számomra az albumról, ezért is választottam a lemez előzetesének. Nagy vonalakban arról szól, hogy bármi is történjen velünk az évtizedek során, azok az értékek, eszmék, amiket képviselünk és szeretünk, velünk élnek tovább.“ - Maróthy Zoltán

01. Annak idején
02. Nem fogok sírni ezért
03. Eltévedt folyó
04. Aqaba
05. Félig telt pohár
06. Hazugságok cirkusza
07. Képzeld
08. La Passe
09. Forró jég
10. Téves riasztás
11. Falevél a szélben
12. Prológ és Trialóg

Kapcsolódó termékek