KP-2331
Készleten
1 darab darab
Korlátozott készlet!
Elérhetőség dátuma:
Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban
Címzett :
* Szükséges mezők
vagy Mégsem
Kiadói kód | KP-2331 |
Kiadó | Műszaki Könyvkiadó |
Szerző(k) | Horváth Péter |
Nyelv | magyar |
Oldal | 208 |
Megjelenés | 2014 |
Fedél | Puhatábla |
ISBN | 9789633370810 |
Színek | 2+2 |
Áfa % | 5% |
Horváth Péter könyve a legújabb élelmiszer-biztonsági és higiéniás követelmények, jogszabályi előírások messzemenő figyelembevételével készült. A tapasztalt szerző és tanár részletesen tárgyalja a HACCP minőségbiztosítási rendszer működtetésének elveit és gyakorlatát, lépésről lépésre mutatja be, mit kell tenni, hogy a termékek az elvárt minőségben kerüljenek forgalomba, illetve hogy milyen személyi higiéniás és technológiai követelményeknek kell megfelelni a különböző vendéglátó egységek működtetése során. A könyv naprakész táplálkozási ajánlásai a legkorszerűbb élelmezési előírásokat, európai sztenderdeket követik. A tankönyv mindenben megfelel a szakterület moduláris képzési és vizsgakövetelményeinek.
A tankönyv 2013-tól hivatalos tankönyvi engedéllyel rendelkezik.
1 912 Ft -20% 2 390 Ft
1 192 Ft -20% 1 490 Ft
1 192 Ft -20% 1 490 Ft
3 832 Ft -20% 4 790 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
3 672 Ft -20% 4 590 Ft
3 352 Ft -20% 4 190 Ft
1 192 Ft -20% 1 490 Ft
3 592 Ft -20% 4 490 Ft
2 392 Ft -20% 2 990 Ft
1 192 Ft -20% 1 490 Ft
2 312 Ft -20% 2 890 Ft
792 Ft -20% 990 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
3 992 Ft -20% 4 990 Ft
2 312 Ft -20% 2 890 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
2 072 Ft -20% 2 590 Ft
1 752 Ft -20% 2 190 Ft
1 672 Ft -20% 2 090 Ft
1 512 Ft -20% 1 890 Ft
1 592 Ft -20% 1 990 Ft
1 912 Ft -20% 2 390 Ft
792 Ft -20% 990 Ft
792 Ft -20% 990 Ft
5 752 Ft -20% 7 190 Ft
2 072 Ft -20% 2 590 Ft
2 472 Ft -20% 3 090 Ft
2 392 Ft -20% 2 990 Ft