Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban

Csökkentett ár! Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban Nagyobb

KP-2331

Készleten

4 darab

2 392 Ft‎

-20%

2 990 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód KP-2331
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Horváth Péter
Nyelv magyar
Oldal 208
Megjelenés 2014
Fedél Puhatábla
ISBN 9789633370810
Színek 2+2
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

Horváth Péter könyve a legújabb élelmiszer-biztonsági és higiéniás követelmények, jogszabályi előírások messzemenő figyelembevételével készült. A tapasztalt szerző és tanár részletesen tárgyalja a HACCP minőségbiztosítási rendszer működtetésének elveit és gyakorlatát, lépésről lépésre mutatja be, mit kell tenni, hogy a termékek az elvárt minőségben kerüljenek forgalomba, illetve hogy milyen személyi higiéniás és technológiai követelményeknek kell megfelelni a különböző vendéglátó egységek működtetése során. A könyv naprakész táplálkozási ajánlásai a legkorszerűbb élelmezési előírásokat, európai sztenderdeket követik. A tankönyv mindenben megfelel a szakterület moduláris képzési és vizsgakövetelményeinek.

A tankönyv 2013-tól hivatalos tankönyvi engedéllyel rendelkezik.

Kapcsolódó termékek