Vendéglátó technológia

Csökkentett ár! Vendéglátó technológia Nagyobb

KP-2133

Készleten

177 darab

2 792 Ft‎

-20%

3 490 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód KP-2133
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Dr. Dunszt Károly - Török István János - Onódi Ferenc - Oriskó Ferenc
Nyelv magyar
Oldal 548
Megjelenés 2015
Fedél Puhatábla
ISBN 9789633369357
Színek 1+1
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A tankönyv három nagy fejezete az ételkészítési, a cukrászati és a pincérismereteket tartalmazza.A gyakorlatias szemléletmód elsajátításán túl az alapvető fogalmak rendszerezésére, az egyéni tapasztalatok felhasználására ösztönzi az olvasókat. Az ételkészítési ismeretekben a nyersanyagok, a fozelékek, a köretek, a saláták, a mártások, a levesek, a meleg előételek, a tésztaételek, a különböző húsételek és a hidegkonyhai ismeretek kerülnek bemutatásra. A pincérismeretek a biztonságos munkavégzés feltételeit, a terítés, a vendéglátás, a felszolgálás és az étrend összeállításának folyamatait, az ételismeret alapfogalmait szemlélteti. A cukrászati ismeretek az alapműveleteket, az előkészítést, a tésztakészítést, a cukrászati alaptésztákat és a kikészített sütemények jellemzőit mutatja be. Gazdag ábraanyag könnyíti a tananyag elsajátítását.

Kapcsolódó termékek