A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Technológiai tervezés

Csökkentett ár! Technológiai tervezés Nagyobb

SW-59340

Készleten

15 darab

2 552 Ft‎

-20%

3 190 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód SW-59340
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Dr. Komáromy Zsigmond - László Lajos
Nyelv magyar
Oldal 216
Megjelenés 2013
Fedél Puhatábla
ISBN 9789638617675
Színek 1+1
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

Könyvünkben a forgácsolással kapcsolatos műszaki ismereteken kívül gazdasági meggondolásokkal is foglalkozunk. Bízunk benne, hogy könyvünk hathatós segítséget nyújt a technológiai tervezési gyakorlat elsajátításához.

A műszaki fejlődés, az új szerkezeti anyagok megmunkálása új technológiai megoldásokat igényelt. A fémeket napjainkban is elsősorban forgácsolással munkálják meg. A megmunkálógépek, célgépek, gépsorok teljesítménye és megmunkálási pontossága azonban messze felülmúlja a régebbi berendezéseket. Az új anyagok megmunkálási megoldásai a forgácselválasztáson alapulnak.

  Könyvünkben arra törekedtünk, hogy a forgácsolással kapcsolatos műszaki ismereteken kívül gazdasági meggondolásokkal is foglalkozzuk. Ugyanez vonatkozik a gyártástervezésre is.

  A feladatokban és a megoldott példákban a mértékegységeket - az átváltások gyakorlásának céljából - különböző módon adtuk meg. Tapasztalataink szerint ugyanis sok gondot okoznak az átváltások. Bízunk benne, hogy könyvünk hathatós segítséget nyújt a tantárgy anyagának megfelelő szintű elsajátításához és a technológiai tervezési gyakorlat megszerzéséhez.

A kiadvány fő témakörei: Forgácsoló alaptechnológiák tervezése; Különleges megmunkálások; Automatizált gyártás; Gyártástervezés; A forgácsolási mód, a szerszámgép és szerszám kiválasztása

Kapcsolódó termékek