A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban

Csökkentett ár! Élelmiszer-biztonság és higiénia a vendéglátásban Nagyobb

MK-5870

Készleten

195 darab

2 072 Ft‎

-20%

2 590 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód MK-5870
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Horváth Péter
Nyelv magyar
Oldal 182
Megjelenés 2018
Fedél Puhatábla
ISBN 9789631666922
Színek 2+2
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A tankönyv a vendéglátó-szakképzésben részt vevő szakács, cukrász, pincér és vendéglátás-szervező tanulók számára készült a legújabb szakképzési kerettantervek alapján. Az első rész ismerteti az élelmiszer-biztonsági alapfogalmakat, valamint az élelmiszerek helyes tárolását, feldolgozását és értékesítését szabályozó európai uniós és hazai jogszabályokat. A második rész bemutatja a vendéglátóüzletek kialakításának és működtetésének tárgyi és személyi feltételeit, a HACCP minőségbiztosítási rendszer elveit és gyakorlatát, ezen belül a személyi higiénia előírásait és szabályait, amelyek betartása kiemelt jelentőségű a vendéglátó-tevékenység folytatása, a napi munkavégzés során. A fejezeteket záró kérdések, az egyéni és csoportos feladatok jól szolgálják az ismeretek rendszerezését, a lényegkiemelést és a tanultak gyakorlati alkalmazását, mindezzel segítik a szakmai vizsgára való eredményes felkészülést. A könyv a szerző korábbi, azonos című könyvének felújított változata.

A kiadvány fő témakörei: Az élelmiszer-biztonságról általában; A vendéglátás higiéniája

Kapcsolódó termékek