A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Faipari vállalkozási és üzleti ismeretek

Csökkentett ár! Faipari vállalkozási és üzleti ismeretek Nagyobb

MK-6019-7

Készleten

127 darab

1 992 Ft‎

-20%

2 490 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód MK-6019-7
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Zsarnai Szilárd
Nyelv magyar
Oldal 208
Megjelenés 2017
Fedél Puhatábla
ISBN 9789631660197
Színek 2+2
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A tankönyv olyan alapvető ismereteket nyújt, amelyek birtokában a faipari szakemberek - akár vállalkozóként, akár alkalmazottként dolgoznak - el tudnak igazodni az üzleti életben, és nyomon tudják követni azokat a feladatokat is, amelyeket esetleg nem saját maguk hajtanak végre.

A kiadvány bemutatja a vállalkozás indításának feltételeit, a pénzügyi- gazdasági, könyvelési-számviteli feladatokat, az adózási és járulékfizetési rendet. A vállalkozói tevékenység jogi kérdéseinek és a munkaügyi szabályoknak a leírásával hozzájárul ahhoz, hogy a jövő faipari szakemberei ezen ismeretek birtokában léphessenek be a munka világába. Részletesen tárgyalja a faipari vállalkozások adminisztratív feladatait, az árajánlatok, szerződések, megrendelések készítését, a termékkísérő dokumentációkat. Szó esik a vállalkozás gazdasági elemzéséről, az üzleti terv készítéséről, valamint az arculattervezésről. A szerző a marketing alapfogalmait is a célcsoport szakmai irányultságának megfelelően írja le.

Minden fejezet végén az elméleti ismeretanyag elsajátítását ellenőrző kérdések, valamint a gyakorlati alkalmazást elősegítő feladatok találhatók. A könyvet témakörönkénti tesztfeladatsorok zárják.

Kapcsolódó termékek