A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Témazáró felmérő feladatsorok matematika 6. osztály A,B változat

Csökkentett ár! Témazáró felmérő feladatsorok matematika 6. osztály A,B változat Nagyobb

CA-0616

Készleten

5 darab

600 Ft‎

-20%

750 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód CA-0616
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Dr. Hajdu Sándor - Dr. Czeglédy István - Dr. Czeglédy Istvánné
Nyelv magyar
Oldal 35
Megjelenés 2013
Fedél Puhatábla
ISBN 9789631624922
Színek 1+1
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A tankönyvekhez kapcsolódó Témazáró felmérő feladatsorokkal a tantervben, illetve a kapcsolódó Programokban megfogalmazott követelményeket konkretizálják, operacionalizálják és hierarchizálják a szerzők. A felmérő feladatsorok olyan kritériumorientált mérési eszközök, amelyek egyre inkább lehetővé teszik, hogy a sokféle helyi tanterv ellenére viszonylag egységes követelményrendszer alakuljon ki az iskolákban.
A felmérő feladatsorok a tankönyvekre, gyakorlókra építve, a követelményeket lefedve készültek. Egy-egy kötetben két (A és B) változat található. A megoldásokat a tanári példány tartalmazza, amelyben a javítókulcs és az értékelési útmutató is megtalálható. Megrendelhetők külön füzetekben a további változatok: az 5. és a 6. osztályosoknak a C és a D, a 7. és a 8. osztályosoknak a C és a D (alapszint), valamint az E és az F (emelt szint) változat. Mivel ezeket csak iskolák rendelhetik meg, így alkalmasak a tényleges minősítő dolgozatok megíratására.
Itt évfolyamonként a különféle változatok megoldásait, javítókulcsát és az értékelési útmutatókat egyetlen tanári példány tartalmazza.Engedélyszám: KHF/273-22/2008

Kapcsolódó termékek