A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

CD Rejtő Jenő: Az elveszett cirkáló - Kern András előadásában

Csökkentett ár! CD Rejtő Jenő: Az elveszett cirkáló - Kern András előadásában Nagyobb

437220

Készleten

4 darab

1 352 Ft‎

-20%

1 690 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód 437220
Kiadó Hungaroton
Nyelv magyar
Megjelenés 2019
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

Rejtő Jenő: Az elveszett cirkáló című regényklasszikusának hangoskönyv változata, Kern András előadásában, MP3 formátumban!

„Irodalmi bálványok emelkednek és dőlnek le, mozdíthatatlannak hitt idolok hullnak át az idő rostáján, de Rejtő Jenő marad. (...) A találkozás Rejtő Jenő és Kern András között sorsszerűnek tekinthető. Sok színész van, sok kiváló színész is, de egy van, aki a kernandrás. Ezzel a névvel egy műfajt lehet meghatározni. A kernandrás- és a rejtőjenő-műfajok összefogásából pedig csak szenzációs eredmény szűlethet. Ezek a CD-k fűggést okoznak. Akik még nem olvasták, egyszerre válnak két alkotó rajongóivá, akik meg már igen, azoknak a halhatatlan történetek egy életre összekapcsolódnak Kern András hangjával.” (Szatmári Róbert, Papageno)

„Kern jól tudja, hogy minden szöveg alapja a zene, a ritmus, a lélekzet. Rejtő figuráit csak a hiteles hang képes életre kelteni fantáziánk, belső mozink vásznán." (Kling József, Magyar Narancs)

„...Rejtő Jenő nagyon jó író! Bár ponyvaregényszerzőnek álcázza magát, hellyel-közzel gyönyörűen ír, szép szavakkal, jó mondatokkal, szédűletes ritmusérzékkel, atmoszférateremtő készsége, mint a legnagyobbaké... és én ezt nem tudtam, szerintem önök közűl se mindenki: úgyhogy hallgassák meg, élmény lesz!” (Kern András)

Kapcsolódó termékek