A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Az Európai Unió által nyújtott támogatások ellenőrzése

Csökkentett ár! Az Európai Unió által nyújtott támogatások ellenőrzése Nagyobb

PR-308/14

Készleten

203 darab

2 080 Ft‎

-20%

2 600 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód PR-308/14
Kiadó Perfekt Kiadó Zrt.
Szerző(k) Salamon Péter
Nyelv magyar
Oldal 136
Megjelenés 2014
Fedél Puhatábla
ISBN 9789633948347
Színek 1+1
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

Magyarország 10 éve tagja az Európai Uniónak. Tagságunk jelentős változásokat hozott a hazai gazdálkodó szervezetek környezetében. A környezeti változások magukkal hozták a jogszabályi környezet, a gazdálkodáshoz tartozó más tényezők módosulását is. A hazai jogszabályi környezetre például jelentős hatást gyakorolnak az Európai Unió által megfogalmazott irányelvek és az előírások körét bővítik az uniós rendeletek.
Az uniós tagsággal járó lehetőségek és kötelezettségek - sok más tényező mellett - jelentősen befolyásolják, meghatározzák a hazai gazdálkodó szervezetek ellenőrzési környezetét is. Lényegesen bővült a gazdálkodó szempontjából értelmezett külső ellenőrzési környezet.

Ez a könyv - amely témája szempontjából mindenképpen hiánypótló kézikönyvnek tekinthető - a vállalkozások, költségvetési szervek (együtt és a továbbiakban kedvezményezettek) társfinanszírozott projektjeinek ellenőrzésével, az Európai Unió által nyújtott támogatásokhoz kapcsolódó ellenőrzések ismereteivel foglalkozik. A szerző kitér az Európai Unió által nyújtott támogatások ellenőrzésének elméleti és gyakorlati vonatkozásaira egyaránt, a támogatások és a támogatások ellenőrzési rendszerének áttekintése mellett gyakorlati tanácsokkal is szolgál.

Ajánljuk a kiadványt
• a felsőoktatásban és a felnőttképzés egyes szakmai területein résztvevőknek, akik ellenőrzési ismereteket is tanulnak,
• valamennyi, uniós pályázatot elnyert szervezet (kedvezményezett) felső vezetésének,
• a kedvezményezettek belső ellenőrzésének és könyvvizsgálójának, valamint
• minden olyan vállalkozás és költségvetési szerv vezetőjének és belső ellenőrének, amely szervezetek a jövőben kívánnak uniós támogatást elnyerni.

Kapcsolódó termékek