A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Madármegfigyelők kézikönyve

Csökkentett ár! Madármegfigyelők kézikönyve Nagyobb

Készleten

2 darab

4 796 Ft‎

-20%

5 995 Ft‎

Adatlap

Kiadó Cser Kiadó
Szerző(k) Orbán Zoltán
Nyelv magyar
Oldal 176
Megjelenés 2022
Fedél Keménytáblás
ISBN 9789632786889
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A könyv gyakorló ornitológus szerzője rávezet bennünket arra, hogyan határozhatjuk meg a közelünkben mozgó, a levegőben repülő, az itatót és az etetőt látogató madarakat. A madarak méretüknek köszönhetően könnyen megfigyelhetők, sokszor szép színesek, néha hangosak, mindig érdekesek, olykor egyenesen megdöbbentőek.  
Ajánljuk a szerző korábbi a kötetét, a Madárbarátok nagykönyvét is, amely nem csak a klasszikus madárvédelemmel foglalkozik, hanem megoldásokat javasol az emberek és állatok együttéléséből adódó konfliktusokra is.

A szerző mint az MME (Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület) munkatársa a madármegfigyeléshez kapcsolódó olyan országos madarász programokat - Fülemülék éjszakája, Tatai Vadlúd Sokadalom, gyűrűzőtáborok - is bemutat, ahova tapasztalatgyűjtés érdekében is érdemes ellátogatni.

A könyv bemutatja a megfigyeléshez szükséges felszereléseket: távcsöveket, teleszkópokat, a terepi madárhatározót, a szakszerű öltözetet, a naplózást stb.

Ajánljuk a könyvet mindazoknak, akik nemcsak segíteni és védeni szeretnék a körülöttünk élő madarakat, de jobban megismernék, sőt meg is határoznák tollas barátainkat. Ehhez kapunk ötleteket a szerző által készített sok-sok fényképpel illusztrált könyvből.

Kapcsolódó termékek