A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Ohne Vergangenheit keine Zukunft. Textsammlung zum Volkskundeunterricht Klasse 9-12

Csökkentett ár! Ohne Vergangenheit keine Zukunft. Textsammlung zum Volkskundeunterricht Klasse 9-12 Nagyobb

KT-1323

Készleten

284 darab

4 552 Ft‎

-20%

5 690 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód KT-1323
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Frey Mária
Nyelv német
Oldal 180
Megjelenés 2011
Fedél Keménytáblás
ISBN 9789639933446
Színek 2+2
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A német népismeret tankönyv, szöveggyűjtemény a gimnázium 9-12. évfolyama számára készült. A tankönyvhöz munkafüzet is tartozik.
A kötet témakörei és az alkalmazott módszerek lefedik a kerettantervben megfogalmazott követelményeket néprajz témakörben mind a tanulási tartalmak, mind a fejlesztendő kompetenciák terén. A gimnáziumban feldolgozásra kerülő témakörök a születéstől a halálig kísérik végig az emberi életet, melyek feldolgozására változatos, érdekes feladatokat kínálunk, amelyek fejlesztik a tanulók szókincsét, kommunikációs készségét és megkönnyítik a néprajzi ismeretek elsajátítását.

A tankönyvcsalád elsődleges célja, hogy a tanulókat felkészítse az érettségi vizsga rendhagyó formájára, a projekt érettségire. A szöveggyűjteményben szereplő szemelvények - amelyek különböző németek lakta tájegységekből származnak - és az autentikus fotóanyag szintén az önálló témafeldolgozást segíti. A fiatalabb tanárok többsége életkorából adódóan nem élte meg e hagyományokat családjában, számukra megbízható támaszt ad a tankönyvcsalád a mindennapi munkában. Megrendelhető a hivatalos tankönyvjegyzéken is.

A kiadvány fő témakörei: Geburt; Dorf; Schule; Essen; Aberglaube; Volkstracht; Tod; Kirchenjahr

Kapcsolódó termékek