A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

DVD Dirty Dancing 2.

Csökkentett ár! DVD Dirty Dancing 2. Nagyobb

Készleten

1 darab

655 Ft‎

-5%

690 Ft‎

Adatlap

Kiadó SPI International
Szerző(k) -
Nyelv magyar
ISBN -
Áfa % 27%

Címkék:

További információk

Történet:
A 18 éves Katey Miller vele született, ösztönös kíváncsiságával és felületes spanyol nyelvtudásával egy merőben új életbe, Kuba színpompás és buja hangulatú fővárosába érkezik, ahol apja a Ford egyik vezető pozícióját tölti be. A kissé különc lány, ahelyett, hogy az elkényeztetett amerikai tinédzserek szülők által felügyelt társadalmi életét élné, azon kapja magát, hogy a helyi kultúra vad pörgéséhez, az utcai táncosokhoz, de legfőképpen egy tüzes tekintetű, büszke és céltudatos kubai sráchoz, Javier-hez vonzódik igazán.
Eltökélten arra, hogy megtanulja a salsa minden idomot megmozgató és kidomborító, fantasztikusan látványos mozgást - amely szemmel láthatólag Javier-nek a vérében van -, Katey először táncórákat vesz a Patrick Swayze alakította tánctanártól, majd rábeszéli Javiert, hogy tanítsa őt meg erre a fékevesztett, erotikus táncra, s legyen a partnere azon a rangos, országos táncbajnokságon, amelynek Havanna egyik csillogó kaszinója, a The Palace ad otthont.
Rövidesen a színjeles, kitűnő tanuló Katey sutba dobja a könyveit és még szüleit is félrevezetve, éjjel-nappal Javier társaságában igyekszik felfedezni Kuba másik, eddig nem látott arcát. A La Rosa Negra nevű, fülledt éjszakai bárban találkozik a fiúval, egy bárban, ahová csak helybéliek járnak, és ahol a tánc hangulata forróbb, mint a trópusi éjszaka melege odakint. Olykor-olykor aztán egy néptelen tengerparti strand homokján gyakorolnak, érzéki harmóniában mozgó testük az ébredező szerelem szenvedélyét tükrözi...

Specifikációk:
Hang:
magyar (5.1), angol (5.1), cseh (5.1)
Felirat nyelv:
magyar, angol, cseh
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Játékidő:
86
Gyártó ország:
USA
Gyártási év:
2004
Korhatár:
Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott!

Alkotók:
Rendező:
Guy Ferland
Szereplő:
Diego Luna, Sela Ward, January Jones, Patrick Swayze

Extrák:
   - Képgaléria
   - Előzetes
   - Tévészpot (televíziós előzetes)
   - Interjú

Kapcsolódó termékek