A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Matematika 10. osztály

Csökkentett ár! Matematika 10. osztály Nagyobb

MK-2823-X-K

Készleten

212 darab

1 192 Ft‎

-20%

1 490 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód MK-2823-X-K
Kiadó Műszaki Könyvkiadó
Szerző(k) Dr. Hajdu Sándor - Dr. Czeglédy István - Hajdu Sándor Zoltán - Dr. Kovács András
Nyelv magyar
Oldal 352
Megjelenés 2014
Fedél Puhatábla
ISBN 9789631628234
Színek 2+2
Áfa % 5%

Címkék:

További információk

A tankönyv család legjellemzőbb vonása a tanulhatóság messzemenő figyelembevétele, melyet a középiskolás tananyag részletes magyarázata, összefoglalása, rendszerezése, valamint a három szintre besorolt különböző nehézségű feladatok biztosítanak. Megoldott mintafeladatok segítik a tananyag jobb megértését, s egyben lehetővé teszik az otthoni önálló tanulást.

A tankönyv sorozat minden évfolyamon két tankönyvet ajánl, egyet a középszintű érettségire készülőknek (Gondolkodni jó! tankönyvek), egyet az emelt szintre készülőknek. Az új, középszintre felkészítő tankönyv színes, A/4-es formátumú. A könyv felépítésének köszönhetően a margón a diákok a feladatok lehetséges érettségi pontozását, a megoldásokhoz segítséget, továbbá érdekes matematika- történeti tényeket, a pedagógusok módszertani és didaktikai megjegyzéseket olvashatnak A könyvben több fejezet is foglalkozik számítógépes matematika alkalmazásokkal: függvényábrázolással és geometriai szerkesztéssel.

A tankönyvcsaládhoz a tanárok munkáját segítő taneszközök tartoznak: az emelt szintű tankönyv feladatainak megoldása, témazáró és diagnosztikus felmérő feladatsorok A és B változatban közép- és emelt szinten, valamint kétféle tanmenetjavaslat, amely a kiadó honlapjáról letölthető.

A kiadvány fő témakörei: Racionális kitevőjű hatványok; Geometriai alapok; Másodfokú egyenletek, egyenlőtlenségek, egyenletrendszerek; Geometriai transzformációk; Trigonometria; Szögfüggvények; Kombinatorika, valószínűség

Kapcsolódó termékek