A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Fa mini kirakós - Állatok és kicsinyeik

Csökkentett ár! Fa mini kirakós - Állatok és kicsinyeik Nagyobb

MOD354358

Készleten

3 darab

5 785 Ft‎

-5%

6 090 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód MOD354358
Kiadó Headu
Nyelv magyar
Áfa % 27%

Címkék:

További információk

Melyik arc illik az oroszlán sörényéhez? Hol lakik az anyaelefánt? Sikerül megtalálni a halacska kicsinyét? A Headu fából készült mini kirakós játékával a gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg az állatokkal és kicsinyeikkel, valamint a színekkel és a formákkal.

A készlet elemeiből a gyerekek összerakhatják a különböző állatok (oroszlán, madár, halacska, elefánt) élőhelyét hagyományos, ám kifejezetten apró kezekre tervezett puzzle darabokból. Azonban itt még nem ér véget a játék, mert ezután meg is kell keresniük, hogy melyik kültakaróhoz melyik állatarc illik, valamint, hogy az összeillesztett állat melyik élőhelyhez passzol.

A játék többek között fejleszti a vizuális érzékelést, a szem-kéz koordinációt, a finommotorikát, a logikus gondolkodást, a rész-egész viszonyfogalom megértését és a türelmet. A kirakott képek akár történetek kitalálására is ösztönözhetik a lurkókat, amely képzeletükre és kommunikációs készségükre is fejlesztő hatást gyakorol. A játék elemei fából készültek, így a készlet jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családok számára.

Kapcsolódó termékek