A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

A böngésződ nem támogatja a JavaScript-et!

Eldorádó legendája: A tűzokádók völgye kiegészítő

REF848353

Készleten

10 darab

7 210 Ft‎

-5%

7 590 Ft‎

Adatlap

Kiadói kód REF848353
Kiadó 999Games
Nyelv magyar
Áfa % 27%

Címkék:

További információk

Ahogy a legutolsó leveleket is félrecsapod machetéd lapjával, feltárul előtted a rejtélyes, ködbe burkolt völgy. Ám mielőtt akár csak egyetlen lépést is megtehetnél, félelmetes moraj fut végig a tájon… tán egy aktív tűzhányó oldalába tévedtél? A tűzhöz biztosan köze van, csakhogy ez nem hányja, hanem okádja azt - egy sárkány áll közted és Eldorádó összes mesés kincse között!

Öt félelmetes sárkány szunnyad dzsungelszerte, amiknek a puszta jelenléte is elég ahhoz, hogy megfagyjon benned a vér. Bátorság pedig nem árt, hiszen a szétszóródott kincseket csak úgy tudod magadhoz venni. Az út során pedig már ködös völgyek is várnak, amelyek csak akkor tárulnak fel igazán, ha közel érsz hozzájuk, előre nem láthatod, mit rejtegetnek. Te készen állsz az újfajta kihívásra? Dobd fel az Eldorádó legendája társasjátékodat az új, Reinrer Knizia inspirálta, különleges kiegészítővel: A tűzokádók völgyével!

Egy merész kalandorcsapat tagjaként az elveszett város felkutatására indultok. Ahogy egyre mélyebbre merészkedtek az ismeretlenbe, rejtélyekkel teli, homályos, ködös völgybe érkeztek, ahol nem lehettek biztosak abban, mi vár rátok. Ráadásul még az előrehaladásotokat akadályozó veszélyes sárkányokkal is találkoztok. De ahol sárkányok vannak, ott gyakran kincseket is találni! Aki elsőként gyűjt össze négy kincset, vagy elsőként lépi át az aranyváros határát, megnyeri a játékot.

Ez a doboz három modult tartalmaz, amelyeket egyszerre vagy akár külön-külön is használhattok a játszmáitokban.
- A sárkányok modul: sárkányokat hoz a játékba, amiket ti magatok tudtok irányítani, hogy közelükben az ellenfeleiteknek el kell rejtőzniük (ezzel hátráltatva őket).
- A kincsek modul: kincsjelölőket hoz játékba, amiket kártyakijátszásokkal vagy Fémdetektorral tudtok begyűjteni.
- A rejtélyek modul: képpel lefelé fordított völgytáblákat hoz játékba, amiket akkor kell felfedni, amikor valamelyikőtök egy ilyennel szomszédosan áll.

Ezeket a modulokat akár együtt is játszhatjátok a Hősök és átkok, valamint a Veszély a láthatáron kiegészítőkkel.

Gyakran ismételt kérdések:
https://reflexshop.hu/custom/reflexshop/image/data/product/999Games/gyik-eldorado-legendaja.pdf

Doboz tartalma: sárkányok (4 sárkány (lila, zöld, sárga, kék), 9 kártya, 6 barlangjelölő), kincsek (12 kincsjelölő, 3 kártya, 6 barlangjelölő), rejtélyek (9 völgytábla, 3 barlangjelölő)

Az Eldorádó legendája alapdoboz szükséges ennek a kiegészítőnek a használatához, önmagában nem játszható!

Kapcsolódó termékek